Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fešák z Markízy opäť otcom: Cíti sa ako kráľ!

Martin Šmahel Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je ich o jedného viac! Martin Šmahel (36), ktorý svojho času na markizáckych obrazovkách moderoval šou O 10 rokov mladší a účinkoval v poslednej Farme, má veľkú novinku. S priateľmi a priaznivcami sa prostredníctvom instagramu podelil o to, že sa mu narodila ďalšia dcéra.

„Bol raz jeden kráľ, ktorý tri dcéry mal. A ten kráľ som ja!” takýmito slovami sa Martin Šmahel prihovoril svetu v noci zo stredy na štvrtok. Na instagrame zverejnil obrázok troch princezničiek a pomerne originálnym spôsobom oznámil, že sa jeho rodina rozrástla. 

Priatelia a priaznivci svalnatého fešáka nešetrili gratuláciami a novopečenej mamičke i narodenej dcérke priali veľa zdravia. Šmahel tvorí pár so sympatickou Beátou, ktorá je vdova a má už dcéru Lili. Martin má z manželstva s moderátorkou Miriam Kalisovou dcérku Miu. Tretej princezničke dali meno Ema. 

Novopečený otecko nám prezradil, že Emka sa vypýtala na svet skôr, a to v 6. mesiaci tehotenstva. Zároveň dodal, že je to veľká bojovníčka. Rodičom ešte raz srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Martin Šmahel sa cíti ako kráľ. Má totiž tri dcéry.
Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel sa cíti ako kráľ. Má totiž tri dcéry.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu