Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sanitka so Šmahelovou dcérou v inkubátore havarovala: Dojemné gesto jeho ex Kalisovej!

Miriam Kalisová sa vyjadrila na adresu novorodenej dcérky svojho ex Martina Šmahela. Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová sa vyjadrila na adresu novorodenej dcérky svojho ex Martina Šmahela. (Zdroj: Facebook M.K.)

BRATISLAVA - V piatok krátko pred poludním havarovala v Bratislave na Panónskej ceste sanitka. Zrazila sa s osobným automobilom. Posádka utrpela ľahšie zranenia, no nachádzalo sa tam aj dieťa v inkubátore. To museli na mieste nehody oživovať a následne ho previezť na ARO. Ako sa neskôr ukázalo, išlo o novorodenú dcérku Martina Šmahela (36). Na adresu malej Emky sa cez víkend vyjadrila aj exfarmárova bývalá manželka Miriam Kalisová (34).

Vo štvrtok sa na verejnosť dostala informácia, že Martin Šmahel sa stal dvojnásobným otcom. Jeho priateľka Beáta mu porodila dcérku Emku. Dievčatko sa na svet vypýtalo už v 6. mesiaci a po narodení vážilo len 800 gramov. Napriek všetkému to vyzeralo tak, že včasný pôrod sa na jej zdravotnom stave nijak nepodpíše. 


MIMORIADNE Hrozivá nehoda sanitky: VIDEO Prevážala bábätko v inkubátore, má ísť o Šmahelovu dcéru


Piatok však mohol všetko zmeniť... Na Panónskej ceste v Bratislave sa totiž krátko pred obedom stala vážna nehoda osobného auta a sanitky, ktorá prevážala bábätko v inkubátore. Ako sa ukázalo, išlo práve o dcérku Martina Šmahela. Ten sa o celom nešťastí dozvedel až od nás. „Prosím? Prvýkrát to počujem od vás. Áno, mali ju dnes prevážať. Idem to hneď zistiť,“ povedal našej redaktorke vystrašený rodič. 


V zdemolovanej sanitke mala byť dcéra Martina Šmahela: Prvé slová zhrozeného otca... Dozvedel sa to až od nás!


Informácie o dráme sa dostali aj k exmanželke známeho fitness trénera. A hoci sa mnohé páry po rokoch nerozchádzajú v dobrom a mnohí si zrejme mysleli, že aj Šmahelovci sú rovnaký prípad, všetko je, zdá sa, inak. Miriam Kalisová totiž na svojom Facebooku urobila skutočne dojemné gesto.

Zverejnila totiž fotku dcérky Mie a na adresu Martinovej novorodenej dcérky napísala: „Myslíme na teba, Emka.“ K záberu ešte doplnila srdiečka a hastag sisterlove, teda v preklade sesterská láska. Aj my v redakcii veríme, že všetko dobre dopadne a Martinovi, jeho priateľke Beáte a hlavne malej Emke prajeme veľa síl!

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu