Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Pasažier sa takmer pozvracal, keď videl, aké jedlo mu naservírovali v lietadle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHICAGO - Z jedla, ktoré naservírovali cestujúcemu počas letu spoločnosti United Airlines, sa musí každému zdvihnúť žalúdok. Balenie hummusu totiž naozaj pripomínalo humus. Fotografia tejto "pochúťky" bohato zdobenej plesňou už koluje na sociálnej sieti.

Jamie Lunde bude nerád spomínať na let, ktorý nedávno absolvoval s aerolinkami United Airlines. Personál mu totiž na palube naservíroval skutočnú "lahôdku" - jedlo ochutené plesňou. Podľa vlastných slov si kúpil tapax box, v ktorom boli okrem hummusu aj mandle, tyčinky, bruschetta, tmavá čokoláda, sušienky a olivy. Celé ho to vyšlo 14 dolárov (cca 12 eur). "Nanešťastie som si hneď neotvoril celé balenie a jedol som z toho. Až keď som odkryl celý obal, zistil som, čo tam je," naráža na pleseň, ktorou bol pokrytý humus. 

FOTO Pasažier sa takmer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/tjlunde123)

Lunde na to upozornil palubný personál. Jedlo síce hneď neodniesli, ale sľúbili, že mu vrátia peniaze. Jamie však nakoniec zistil, že namiesto toho mu jedlo účtovali dvakrát. Spoločnosť United Airlines sa k celému incidentu zatiaľ nevyjadrila.

Viac o téme: LietadloJedloUnited airlinesHnus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu