Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

"Princezná" poriadne prekvapila: Aha, aká je z nej dračica!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

NEW YORK - Ukázala sa v inom svetle! Časy, keď herečka Anne Hathaway (36) stvárnila ústrednú postavu vo filme Denník princeznej, sú dávno preč. Ubehli roky, brunetka účinkovala v mnohých iných úspešných počinoch, vydala sa a má syna. V týchto dňoch sa predviedla v úlohe modelky, keď pózovala pre júnové vydanie magazínu Tatler. A veru, sexi vzhľadom mnohých prekvapila!

Anne Hathaway mala sladkých 18 rokov, keď pred kamerami stvárnila princeznú. Práve film Denník princeznej patrí k jej prvým počinom a bol tak obľúbený, že jej pomohol naštartovať kariéru. Dnes patrí brunetka medzi populárne hollywoodske herečky a pýši sa viacerými oceneniami vrátane Oscara. 

Rodená Newyorčanka priznáva, že stále viac sa už stretáva aj s témou starnutia. „Hovorievali mi, že keď prekročím 35 rokov, zmením sa na tekvicu a už nikdy nebudú moje partie dobré. Zarmucovalo ma, keď mi svet tvrdil, že moja pleť je akosi menej pekná, než bola. Ale ja s tým nesúhlasím a prestala som to počúvať,” uviedla Anne v rozhovore pre najnovšie vydanie magazínu Tatler. 

Súčasťou júnového čísla Tatler je aj séria fotografií, na ktorých sa herečka predviedla v zmyselnejšej podobe, než sme u nej zvyknutí. Výrazné líčenie či sexi outfity ocenili aj jej fanúšikovia. „Wau! Vyzeráš skvele. Pokojne sa nám takto ukazuj častejšie,” znejú reakcie na instagrame. Ako sa Anne na spomínaných záberoch páči vám? 

Anne Hathaway vystavila na obdiv svoje krivky.
Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway vystavila na obdiv svoje krivky.  (Zdroj: Tatler)

Anne Hathaway prekvapila svojich fanúšikov.
Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway prekvapila svojich fanúšikov.  (Zdroj: Tatler)

Anne Hathaway je hviezdou júnového vydania magazínu Tatler.
Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway je hviezdou júnového vydania magazínu Tatler.  (Zdroj: Tatler)

Viac o téme: Anne Hathaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu