Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa herečka ukázala holé prsia: Veľmi smutný pohľad...

Anne Hathaway Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto muselo byť náročné! Nahota a posteľné scény sú súčasťou hereckého chlebíčka. Hoci niektorí umelci využívajú dablérov, Anne Hathaway k nim nepatrí. Pred kamerami sa vyzliekla aj v počine The Last Thing He Wanted. Z pohľadu na jej nahé prsia však mrazí.

V uplynulých dňoch sa na Netflixe objavila politická dráma s názvom The Last Thing He Wanted, v ktorej stvárnila ústredú postavu Anne Hathaway. Tá sa predviedla ako novinárka Elena McMahon, ktorá sa kvôli svojmu otcovi zapletie do obchodu so zbraňami a ocitá sa v centre politického škandálu. 

Okrem Hathaway si vo filme zahral aj Ben Affleck, ktorý stvárnil vysokopostaveného člena vlády. Ako prezrádzajú zábery z počinu, práve s ním sa reportérka ocitla nahá v posteli. Pohľad na herečkine prsia však vyvoláva skôr smutné pocity, keďže o jedno z nich prišla a má na hrudi veľkú jazvu. 

Anne Hathaway vo filme The Last Thing He Wanted ukázala holé prsia.
Zobraziť galériu (5)
Anne Hathaway vo filme The Last Thing He Wanted ukázala holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anne Hathaway sa zviditeľnila filmami Denník princeznej, Zakliata Ella, či Diabol nosí Pradu. S pribúdajúcimi rokmi si však popri romantických filmoch a komédiách trúfla aj na náročnejšie úlohy. Spomenúť možno Bedárov, za ktorých dostala viacero ocenení, vrátne Oscara. Okrem talentu však nemá problém predviesť svoje krivky i zmyselnosť. Dôkazom je napríklad film Ticho pred búrkou. 

Galéria: Anne Hathaway je talentovaná a krásna žena.

Viac o téme: Anne Hathaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu