Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Mladík (†26) chcel vystrašiť svoju priateľku: Žart sa zvrhol na boj o život s krutým koncom

Danny s priateľkou Amy Zobraziť galériu (4)
Danny s priateľkou Amy (Zdroj: FB/Amy Leaman)

LONDÝN - Milovník žartíkov na svoju záľubu kruto doplatil. Pred priateľkou chcel predstierať, že sa obesil na teplákoch, napokon sa nešťastnou náhodou skutočne zabil. Jeho priateľka si spočiatku myslela, že ide o ďalší vtip, vážnosť situácie si uvedomila až v momente, keď mužovi zmodrela tvár.

FOTO Zoe (†39) chcela zažiť erotiku ako z 50 odtieňov sivej: Šteklivé zábery ju stáli život

Iba 26-ročný Danny Munro zomrel tri dni po tom, ako sa snažil zinscenovať vlastné obesenie pred priateľkou Amy Leamanovou v Bignall End v anglickom grófstve Staffordshire. Amy Dannyho žartík spočiatku ignorovala, no keď mu zmodrela tvár, pochopila, že jej priateľ sa skutočne dusí. Napriek tomu, že sa ho snažila vyslobodiť, Danny následkom podľahol.

Mladík podľa MailOnline odjakživa miloval žartíky, raz na seba nastriekal kečup a prestieral, že ho niekto bodol nožom. Predstieral dokonca aj anafylaktický šok pri jedení orechov počas šoférovania. Preto si jeho priateľka 1. augusta minulého roku myslela, že jeho obesenie je len ďalším pokusom o žart.

„Vrátili sme sa z nákupov. Začali sme žiť zdravšie, ale v ten večer sme sa dohodli, že si dáme niečo nezdravé. Kúpil hotdogy. V prednej miestnosti sledoval rozhovory v televízii, ja som si pustila svoj vlastný program. Potom mi povedal, že ide hore,“ spomína Amy.

Keď ho videla, ako jeho telo visí pred schodmi a okolo krku má uviazané tepláky, ľahostajne zakričala, aby s tým už konečne prestal. „Nič na to nepovedal, nereagoval. Tak som ho trochu udrela, kričala som naňho, že to nie je zábavné. Potom som si všimla, ako mu zmodrela tvár,“ uviedla Amy.

Okamžite zobrala nôž a tepláky prerezala. Danny spadol na zem, lapal po dychu. Amy zalarmovala záchranku. Danny svoj život miloval, nikdy nespomenul samovraždu. Bol šťastným mladým mužom. „Nikdy sa na nič nesťažoval, všetko bral také, aké to bolo,“ povedala jeho mama Alison.

Koroner Andrew Barkley potvrdil, že príčinou smrti bola nešťastná nehoda. „V zdravotných záznamoch nemá nijaké významné diagnózy a dokonca netrpel ani depresiou,“ vysvetlil Barkley. Rodina, Amy a priatelia si Dannyho navždy zapamätajú ako veselého milovníka žartov i života.

Viac o téme: VtipŽartDanny Munro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu