Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svokry Gizky Oňovej sa chceli zbaviť: Sabotáž od českej speváčky... Väznila ju na záchodoch!

Gizku Oňovú sa snažila odrovnať konkurencia. Zobraziť galériu (5)
Gizku Oňovú sa snažila odrovnať konkurencia. (Zdroj: Instagram G.O.)

BRATISLAVA - Šoubiznis nie je vždy med lízať. Mnohokrát vie byť drsný a hviezdy musia mať poriadne ostré lakte. Svoje o tom vie aj najznámejšia slovenská svokra Gizka Oňová (70), ktorá okrem účinkovania na televíznych obrazovkách je aj úspešnou speváčkou. Jej kvalít sa obáva aj konkurencia a Gizka na to takmer doplatila.

Scénu ako z akčného filmu prežila televízna svokra na jednom hudobnom festivale. Tam sa mala Gizka zúčastniť súťaže spolu s Posádkovou hudbou Bratislava, kde vtedy pôsobila ako sólistka. O nevraživosti ostatných speváčok sa však presvedčila v doslova chúlostivej situácii - na dámskych toaletách.

Svokry Gizky Oňovej sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jej rivalka z Čiech sa pravdepodobne natoľko obávala konkurencie, že sa rozhodla Gizku uväzniť priamo na toalete a znemožniť tak jej vystúpenie s kapelou. „Zrazu na tom záchode, už ako som vošla, počula som 'chi chi chi chi' a počujem, že otočí sa v zámke kľúč a oni odišli a nechali ma tam samú, v hajzli," zaspomínala si na nepríjemný zážitok speváčka v markizáckej zábavnej šou Klamal by som ti.

Nebola by to však Gizka, keby situáciu nezačala okamžite riešiť. „Ja som sa postavila na 'hajzeldosku' potom, keďže som v kondičke, chytila som sa a vytiahla som sa a preliezla som," opísala scénu ako z bondovky, keď bola donútená v dlhej róbe preliezť do vedľajšej kabínky, aby sa vyslobodila. „Druhá vec, že som si dotrhala pančucháče, áno. Dobehla som a riešila som to," pochválila sa akčná speváčka s tým, že na pódium to stihla len s minimálnym oneskorením.

Svokry Gizky Oňovej sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pieseň tak nakoniec stihla odspievať, no v súťaži žiaľ, nezabodovala. Víťazstvo jej uchmatla spomínaná česká konkurentka. Gizke sa na oplátku postarala o zážitok na celý život. 

Viac o téme: Gizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu