Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Televízna svokra Gizka Oňová vyrieši takmer každý problém, ale... V TOMTO poradiť nevie!

Ani Gizka Oňová nemá odpoveď na všetko. Zobraziť galériu (6)
Ani Gizka Oňová nemá odpoveď na všetko. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Idem, riešim! Kto by si nespomenul na najznámejšiu slovenskú svokru, ktorá sa s oduševnením neváha popasovať aj so zdanlivo neriešiteľnými problémami? Gizka Oňová (70) svoje životné rady a skúsenosti s radosťou odovzdáva aj mladším generáciám. Niektoré témy jej však robia problém.

Nedávno oslávila sedemdesiatku a je starou mamou piatich vnúčat. Speváčka a televízna svokra sa však snaží so svojimi mladými držať krok. „Ja som tá stará mama, ktorá presne vie, aké hodnoty sú nemenné. Ale zároveň viem, že keď nechcem stratiť z môjho života moje vnúčatá, tak im musím rozumieť a musím sa im približovať takou rečou a rétorikou, ktorej oni rozumejú," vysvetlila. Predsa len, doba sa dnes mení rýchlo a s ňou aj činnosti a záľuby, ktorým sa denne venujeme. To si uvedomuje aj Gizka.

Gizka Oňová vyrieši takmer každý problém, ale... V TOMTO poradiť nevie!

Reč preto padla aj na výdobytky modernej doby a nás zaujímalo, ako veľmi je sympatická babička zručná v oblasti techniky. „Chcem aj tomu rozumieť, samozrejme už len primerane môjmu veku." I keď má pohotová Gizka väčšinou odpoveď na všetko, práve tu už jej skúsenosti väčšinou nestačia: „Ja aj priznám veľakrát pred mladými, že v mnohých sférach, žiaľ, my starší už vám nevieme poradiť."

Televízna svokra Gizka Oňová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram G.O.)

Ako sa speváčke podarilo priblížiť aj mladej generácii a ktoré tri slová urobia váš život šťastnejším, zistíte v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Gizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu