Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Študentku niečo počas letu šteklilo na chrbte: Keď zistila, čo, dostala záchvat paniky

Dievčina úplne spanikárila
Dievčina úplne spanikárila (Zdroj: cbc)

CALGARY - Študentku Quin Maltaisovú na palube lietadla Air Transat poštípal desaťcentimetrový škorpión. Najprv cítila jemne šteklenie na spodnej časti chrbta, po ktorom prišla prenikavá bolesť. Letecká spoločnosť netuší, ako sa článkonožec dostal na palubu.

Maltaisová letela z kanadského Toronta do Calgary, keď na tele zacítila šteklenie. Najprv ho ignorovala. No akonáhle sa stlmili svetlá, aby lietadlo bezpečne pristálo, v spodnej časti chrbta ucítila prenikavú bolesť. 

Myslela si, že ju niečo uhryzlo. Vydesene sa pokúšala vyzliecť si sveter, bezpečnostný pás jej v tom ale bránil. Keď sa rozsvietili svetlá, preskúmala sveter, no nič v ňom nenašla. Pozrela sa preto za seba na sedadlo a zazrela pohyb. Vtom uvidela škorpióna. "Poslednú polhodinu cesty bol na mojom chrbte. Bol asi desať centimetrov dlhý," vraví študentka. Podľa jej slov letuška najprv tvrdila, že šteklenie a bolesť spôsobil obal zo žuvačiek. Keď ale sedadlo skontrolovala sama, na vlastné oči sa presvedčila, že skutočne ide o škorpióna.

 

Bezprostredne po pristátí sa Quin chopili záchranári. Podľa vlastných slov zažila absolútny záchvat paniky. Lekári ju museli na chvíľu napojiť na monitoring srdca, pretože sa nedokázala upokojiť. Aerolinky uviedli, že pavúkovca odchytili ihneď po pristátí. "Hoci ide o veľmi zriedkavú situáciu, stále k nej, bohužiaľ, môže dôjsť," povedal hovorca Air Transit. Spoločnosť vykonala kompletnú kontrolu lietadla, no doteraz netuší, ako sa škorpión dostal do lietadla.

Viac o téme: LietadloŠkorpión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu