Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mauréry (50) z markizáckych Oteckov sa predviedla v sexi košieľke: Zuzi, veď ti vypadnú!

Zuzana Mauréry Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zuzana Mauréry (50) patrí medzi obľúbené slovenské herečky a aktuálne už vyše roka hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia ako učiteľka Tamara. Nie je to tak dávno, čo na sebe začala makať, zhadzovať kilá a vylepšovať svoju postavu, čo si všimli aj diváci seriálu. Bujné poprsie jej však ostalo a v poslednej odvysielanej časti ho predviedla v sexi košieľke.

Herečky sa mnohokrát stretávajú s tým, že v seriáli, filme či hre musia odhaliť čosi viac, lebo si to vyžaduje scenár. Rovnako to bolo aj v prípade Zuzany Mauréry v obľúbených Oteckoch. Tam sa ukázala v sexi nočnej košieľke, prekvapivo nie pred Vladom Kobielskym, ale pred Braňom Deákom, ktorý u nej skončil v boxerkách na gauči.

V jednej zo scén sa Zuzana objavila oblečená len v sexi červenej nočnej košieľke a župančeku. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej poprsie nebolo vo výstrihu doslova nabombované, čím potešila nejedno mužské oko. Chýbalo skutočne málo a Zuzka by celému Slovensku ukázala svoje "dvojičky" v plnej kráse. 

Zuzana Mauréry sa predviedla v sexi košieľke.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry sa predviedla v sexi košieľke.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana MauréryOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu