Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

A je to tu! Exfarmárka odhodila pooperačnú podprsenku a... Aha, aké BOMBY!

Karin Dvořáková sa zviditeľnila v reality šou Farma. Zobraziť galériu (5)
Karin Dvořáková sa zviditeľnila v reality šou Farma. (Zdroj: Instagram K.D.)

BANSKÁ BYSTRICA - Odkedy sa Karin Dvořáková (25) vrátila z Farmy domov, neustále šokuje. Čerstvá brunetka sa nedávno rozhodla splniť si svoj najväčší sen a zverila sa do rúk chirurgov, ktorí jej zväčšili a upravili poprsie. Vyzerá to, že Karin už svoj "poklad" nedokázala dlhšie ukrývať a na ľudí vybalila svoj nadupaný dekolt o čosi skôr...

Nevzhľadná pooperačná podprsenka je akousi povinnou jazdou pre každú ženu, ktorá sa odhodlá podstúpiť zväčšenie pŕs. A aj keď je pochopiteľné, že by sa zo svojich nových kriviek chceli dámy a slečny tešiť čo najskôr, nezostáva im nič iné, len tých zopár týždňov pretrpieť. Pooperačná podprsenka je totiž pomôckou, ktorá napomáha správnemu usadeniu pŕs a teda aj zdravému hojeniu.

Zdá sa však, že Karin už čakanie nevydržala a svoje prsia vystavila na obdiv v čiernej čipke. Fotkou sa pochválila na sociálnej sieti a zvedaví fanúšikovia sa tak mohli dosýta vynadívať na brunetkine vylepšené vnady. Tie boli už predtým poriadne vyvinuté, no exfarmárka nebola úplne spokojná s ich tvarom. "Pár dní zvládnem," okomentovala fotografiu Karin.

A je to tu!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

Je teda možné, že sexi čipkovaná podprsenka bola len jednorazovou záležitosťou a na podobné zábery si jej sledovatelia budú musieť ešte pár týždňov počkať. Sama Karin totiž pred časom priznala, že pooperačnú podprsenku by mala nosiť až do konca februára. Tá ju očividne nijako neobmedzuje a kráska sa bez problémov baví v kluboch a zúčastňuje rôznych akcií.

Viac o téme: Karin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu