Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ako z porna: Blonďavá katastrofa prespievala hit Shallow… Nič horšie už počuť nebudete!

Trisha Paytas Zobraziť galériu (3)
Trisha Paytas (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Kým jedna skupina ľudí si pri počúvaní hitu Shallow od Lady Gaga a Bradleyho Coopera stále chrochtá blahom, tá ďalšia by si už pri úvodných tónoch najradšej strčila hlavu do práčky. A najnovšia cover verzia od silikónovej Američanky Trishy Paytas má takýto účinok na oba spomínané tábory...

Blonďavá nádhera nedávno na Youtube zavesila svoju verziu Shallow, ktorá sa okamžite stala hitom internetu. Okrem toho, že Trisha zmenou hlasu stíha napodobňovať Gagu i Bradleyho zároveň a strihla si duet sama so sebou, nechýba ani zaujímavá choreografia.

„Speváčka“ už na prvý pohľad text precítila na maximum. Gestikuláciou Pepka Námorníka hľadajúceho pevninu znázorňuje, ako našla samú seba a pri vyjadrení strachu si v panike nezabudla skryť oči pred okolitými hrôzami sveta.

Ona na niečom fičí? Silikónová „nádhera“ prespievala hit Shallow… Preboha, toto nemyslí vážne!

Po tom, ako dokričí refrén, prichádza scéna ako vystrihnutá z filmu pre dospelých. Napumpovaná cica zrejme z textu nevyrozumela, že by sa mala nachádzať na plytčine a nie pri tyči, čomu napokon prispôsobila aj svoje fyzické cítenie tanečnice z podniku pre dospelých.

Blondínka sa do piesne mimoriadne vžila.
Zobraziť galériu (3)
Blondínka sa do piesne mimoriadne vžila.  (Zdroj: youtube.com)

Ako z porna: Blonďavá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com)

Hoci si Trisha po celý čas svojej show upravuje imaginárny odposluch v uchu a komunikuje so zvukárom (či priateľmi z inej dimenzie), vrchol prichádza, keď si jej rev odnesie fľaša minerálky nahrádzajúca mikrofón. A hoci tento cover nedosahuje intonačné ani estetické kvality - veľmi nenapomáha ani neporiadok v kuchyni - momentálne jednoznačne patrí k tým najpopulárnejším. Nuž, aj tak sa dá.

Viac o téme: Trisha PaytasShallow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu