Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najlepší cover svetového hitu? Ten náš! Twiinsky totálne naložili, obrovský úspech po pár hodinách!

Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (5)
Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: archív Twiins)

BRATISLAVA - Tak toto je úplná bomba! Sestry Daniela a Veronika Nízlové (32) nezaháľajú a do sveta sa rozhodli vypustiť ďalší hit. Tentokrát však nejde o ich pieseň. Dvojičky prespievali skladbu Sin Pijama od dvojice Natti Natasha a Becky G, ktorá v lete bezkonkurenčne otriasala všetkými hitparádami.

Ak patríte medzi ľudí, ktorým sa latino pecka už stihla opočúvať, teraz názor rozhodne zmeníte. Twiinsky pieseň obliekli do nového šatu a verejnosti ponúkli cover na svetovej úrovni. Kým v zahraničí interpreti populárne hity prespievavajú úplne bežne, Slovensko v tomto smere pomerne zaostávalo. A talentované dvojičky pod taktovkou režiséra Marca Procházku a zvukára Zoliho Tótha ukázali, ako to má vyzerať.

Na internete hneď zožal obrovský úspech a objavilo sa množstvo názorov, že ide o vôbec najlepší cover, ktorý z tohto hitu vznikol. Krásne sestry neponúkli len svoje zohrané hlasy a skvelý vizuál, no vyšperkovali aj svoju španielčinu. Ako sme sa dozvedeli, tej sa pred vznikom nahrávky usilovne venovali. „Španielsky nehovoríme, takže bolo celkom zábavné naučiť sa text a správnu výslovnosť, ale išlo to pomerne rýchlo,“ prezradila nám s úsmevom Daniela.

Na mäkko z ich podania Sin pijama sú aj známe tváre česko-slovenského šoubiznisu. Medzi obrovským množstvom pozitívnych komentárov sa objavila napríklad kráska Andrea Verešová. „Ste božské,“ rozplývala sa na sociálnej sieti modelka, ktorú pieseň okamžite chytila. „Cez leto sme si túto pieseň veľmi obľúbili, už teraz má na Youtube vyše miliardu vzhliadnutí. Ku coveru nás dokopali naši kamaráti z Columbie a Argentíny,“ dodala Daniela Nízlová s tým, že so sestrou majú k latino umelcom veľmi blízko.

Daniela a Veronika Nízlové nahrali cover k mega úspešnému hitu Sin pijama.
Zobraziť galériu (5)
Daniela a Veronika Nízlové nahrali cover k mega úspešnému hitu Sin pijama.  (Zdroj: Marco Procházka/EyeMedia)

Cover zožal obrovský úspech a objavilo sa množstvo komentárov, že ide o najlepšiu verziu tohto hitu, čo doposiaľ vyšla.
Zobraziť galériu (5)
Cover zožal obrovský úspech a objavilo sa množstvo komentárov, že ide o najlepšiu verziu tohto hitu, čo doposiaľ vyšla.  (Zdroj: Marco Procházka/EyeMedia)

Pritom len nedávno sme našich čitateľov informovali o tom, že sestry sa stretli so svetovou hviezdou Malumom a vylúčená nie je ani ďalšia veľkolepá spolupráca. Možno si teda dvojičky už čoskoro pripíšu na zoznam ďalšie významné meno. Veď už teraz na ňom figurujú umelci ako Sean Paul, Flo Rida či Snoop Dog, čo sa doposiaľ nikomu inému z česko-slovenského šoubiznisu nepodarilo. A keďže dievčatá majú v zahraničí výborné kontakty, veríme, že tento cover sa čoskoro dostane aj k pôvodným speváčkam Natti Natashi a Becky G. A veru, určite nebudú mať čo vytknúť.

Zábery z nakrúcania klipu Sin Pijama
Zobraziť galériu (5)
Zábery z nakrúcania klipu Sin Pijama  (Zdroj: archív Twiins)

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu