Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Blondína sa snažila natankovať benzín do elekromobilu: VIDEO Hysterický smiech neminie ani vás!

Žena sa pokúšala natankovať benzín do elektrického auta. Zobraziť galériu (2)
Žena sa pokúšala natankovať benzín do elektrického auta. (Zdroj: YouTube/Auto Media)

WASHINGTON, D.C. - To, že sa ľudia pokúšajú natankovať benzín do elektrických automobilov, sa občas stane. Dôkazom je aj žena zachytená na videozázname. Žena sa neúnavne snaží nájsť priestor, do ktorého by mohla natankovať. Po tom, ako pobaví svoje okolie, sa konečne dočká pomoci.

Video bolo zachytené v Amerike a zobrazuje ženu, ktorá sa pravdepodobne so svojou elektrickou Teslou ešte nestihla úplne skamarátiť. Pri kúpe elektrického auta jej zrejme zabudli oznámiť, že toto vozidlo benzín vôbec nepotrebuje.

Žena sa všemožne snažila nájsť otvor, do ktorého by mohla natankovať. Dokonca vložila svoju platobnú kartu do tankovacieho stroja, pretože si myslela, že za benzín musí zaplatiť vopred. Uskutočnila aj telefonát a nevedno prečo otvorila batožinový priestor.

Žena do tankovacieho stroja vložila aj svoju platobnú kartu.
Zobraziť galériu (2)
Žena do tankovacieho stroja vložila aj svoju platobnú kartu.  (Zdroj: YouTube/Auto Media)

Po niekoľkých minútach hysterického smiechu z auta stojacim za ženinou Teslou sa napokon majiteľka elektrického vozidla dočkala pomoci. Neznáma osoba ju upozornila, že do elektrického auta benzín v nijakom prípade nepatrí, pretože jazdí na elektrinu.


Čítajte aj: VIDEO Chlapec pod stromček nastražil kameru: V noci zachytila ľstivé stvorenie!


Tento prípad dokazuje, aké je povedomie o elektrických autách dôležité, obzvlášť keď sa rozhodnete pre ich kúpu. V súčasnosti sa elektrické automobily Tesla tešia veľkej sláve, v predaji predbehli dokonca aj vozidlá značky Mercedes-Benz.

Viac o téme: BenzínElektromobil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu