Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátorka Kormúthová sa nezdá: Na verejnosti jemná dáma a v súkromí... Domácnosť v pozore!

Kristína na Vianoce dodržiava tradície. Zobraziť galériu (4)
Kristína na Vianoce dodržiava tradície.

BRATISLAVA - Vianočné sviatky si užívajú naplno aj slovenské celebrity. Výnimkou nie je ani Kristína Kormúthová (33), ktorá s rodinou dodržiava tradície ako sa patrí. Hoci na verejnosti pôsobí ako jemná a upravená dáma, v súkromí je všetko inak. Rodina je v pozore kvôli jedinej veci, do ktorej sa jej nesmú montovať. V rozhovore si zaspomínala aj na vianočný zázrak z detstva.

Zbožňuje Vianoce a s rodinou dodržiavajú tradície. Hoci si pred sviatkami veľmi nevydýchla, pretože sa venovala naplno práci so svojou značkou topánok, Vianoce sú pre ňu sviatky rodiny. Tie trávi v prítomnosti rodičov, brata a synovca.

Kristína Kormúthová o Vianociach
Každoročne na štedrovečernom stole nesmú chýbať orechy, med či jabĺčko. „Otec rozreže, či budeme zdraví, vidíme tam tú hviezdicu," hovorí o tradičnom zvyku Kristína. Je však jedna vec, vďaka ktorej sa má moderátorkina rodina na pozore, pretože keby sa jej plietli pod nohy, bolo by zle nedobre. A čo sa teda deje doma pod taktoukou samotnej moderátorky? „Samozrejme, kapor, ktorého vyprážam ja každoročne. To je naozaj môj biznis. Do toho sa mi nikto nemôže kafrať," hovorí s úsmevom. 

K Vianociam patria aj darčeky. Nemusia ich byť desiatky, niekedy postačí aj prítomnosť rodiny a pohoda. „Dnes už si nedávame také darčeky, je to skôr o tom, že naozaj sa pekne napapáme, sadneme si k tomu krbu, pustíme si krásnu hudbu," opisuje svoje Vianoce a hovorí, že ak si niečo darujú, tak sú to zväčša knihy.

Kristína Kormúthová patrí s rodinou k vyznávačom tradícií.
Zobraziť galériu (4)
Kristína Kormúthová patrí s rodinou k vyznávačom tradícií.  (Zdroj: IEM)

Mnohokrát sa stane, že dostaneme pod stromček niečo, čo ostane v našej pamäti ešte dlho zapísané. Niečo, čo nás rozplače či rozosmeje. Sympatická brunetka sa teší z každej maličkosti a spomína aj na detstvo. „Každé dieťa sa poteší každej hračke. Ja som veľmi rada rozbaľovala. Mne dokonca dala mamina jednu ponožku do jedného balíku, druhú do druhého a ja som sa tomu tešila. Ako to bol pre mňa najväčší zázrak," prezradila so smiechom. A nielen to, viac o Vianociach aj pomoci druhým sa dozviete vo videorozhovore vyššie.

Vianoce sú pre ňu sviatkom rodiny.
Zobraziť galériu (4)
Vianoce sú pre ňu sviatkom rodiny.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu