Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spálená Češka zverejnila FOTO: Cíti sa ako princezná!

Týnuš Třešničková Zobraziť galériu (6)
Týnuš Třešničková (Zdroj: Instagram)

ISTANBUL - Takto si svoje narodeniny nepredstavovala, ale... Týnuš Třešničková, česká youtuberka a influencerka, sa momentálne zotavuje z popálenín, ktoré utrpela počas návštevy prestížnej tureckej reštaurácie. Ohňová šou sa behom sekundy zmenila na peklo a kráska horela zaživa. Dnes oslavuje 23. narodeniny a hoci prežíva ťažké chvíle, jej najbližší robia všetko pre to, aby sa cítila výnimočne.

Týnuš Třešničková sa stala známou vďaka youtubu a sociálnym sieťam. Tam pravidelne zverejňovala momentky zo svojho života a s fanúšikmi sa delila o čokoľvek. Pred pár dňami im však oznámila, že si od sveta internetu dáva menší detox. Zrejme aj kvôli tomu, že po hrozivej nehode na dovolenke si na svoju adresu prečítala množstvo nenávistných komentárov. 

Vyzerá to ale tak, že Týnuš byť offline dlho nevydržala. Dnes, keď oslavuje narodeniny, zverejnila fotky sladkého koláčika i torty, ktorú dostala od personálu nemocnice. „Síce to nie sú tie najveselšie narodeniny, ale rozhodne v kruhu úžasných ľudí. Obrovské ďakujem hlavne môjmu priateľovi, ktorý sa tu o mňa staral ako o princeznú. Ako vždy. Nemôžem si k narodeninám priať nič lepšie, než takého muža, ako je on,” vyznala sa zo svojich pocitov známa brunetka.    

Třešničková pridala aj fotku torty, ktorú dostala od zamestnancov nemocnice. Na nej jej vidno len obviazanú ruku. Nuž, zrejme ešte pár týždňov potrvá, kým Týnuš ukáže fanúikom svoju tvár...

Týnuš Třešničková dostala o zamestnancov nemocnice takúto tortu.
Zobraziť galériu (6)
Týnuš Třešničková dostala o zamestnancov nemocnice takúto tortu.  (Zdroj: Instagram)
​ 

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu