Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najhoršie Vianoce popálenej Češky: Fyzická aj psychická bolesť... Na Štedrý deň pripútaná na nemocničné lôžko!

Týnuš Třešničková Zobraziť galériu (6)
Týnuš Třešničková (Zdroj: Instagram T.T.)

INTANBUL - Koncom septembra sa českej youtuberke Týnuš Třešničkovej (22) obrátil život naruby. Počas dovolenky v Turecku skončila s popáleninami na 35 percentách tela, a to najmä na tvári, krku, rukách a hrudníku. Už tri mesiace kráska leží v tamojšej nemocnici. A domov sa nedostane ani na Vianoce.

Pred tromi mesiacmi Česko šokovala informácia o hororovej nehode, ktorá sa stala v luxusnej reštaurácii v Turecku. Počas ohňovej šou, ktoré k podniku neoddeliteľne patria, sa plamene vymkli kontrole a doplatili na to štyria turisti, medzi nimi aj mladý český pár - youtuberka Týnuš Třešničková s partnerom Viktorom.


Najhorší deň v živote známej Češky: Dovolenka sa zmenila na hotové peklo!


Mladá Češka mala popálenú celú vrchnú časť tela a skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti v Turecku. Tam je doteraz. Hoci veľmi dúfala, že na Vianoce bude doma, lekári z tureckej nemocnice jej to zatrhli. „Bohužiaľ sa mi nevyplnilo moje jediné vianočné prianie, a to byť už na sviatky zdravá doma. Napriek tomu si veľmi vážim každú jednu správu od vás, vždy ma prekvapíte, že ste na mňa po takej dobe ešte nezabudli,“ napísala na Instagrame.

Ohňová šou v jednej z vychytených tureckých reštaurácií sa vymkla kontrole a Týnuš Třešničková skončila s popáleninami na 35 percentách tela.
Zobraziť galériu (6)
Ohňová šou v jednej z vychytených tureckých reštaurácií sa vymkla kontrole a Týnuš Třešničková skončila s popáleninami na 35 percentách tela.  (Zdroj: Instagram T.T./youtube)

Youtuberka tak tento rok prežije svoje najhoršie Vianoce - nielenže je ďaleko od domova, ale prežíva aj obrovské bolesti. „Za chvíľu to budú 3 mesiace, čo som tu v nemocnici a bohužiaľ nejde odhadnúť môj návrat domov. A hoci je bolesť niekedy naozaj nepríjemná, psychicky je to ešte náročnejšie. Liečba vyžaduje veľkú trpezlivosť. Podľa doktorov sa ale všetko hojí tak, ako má a sú s výsledkami spokojní,“ píše Týnuš.

Svojim fanúšikom popriala pekné sviatky. „A hlavne - prežívajte každý deň, každú chvíľu naplno. Nikdy neviete, čo príde zajtra,“ dodala kráska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Začaly se mi zase množit zprávy, že jsem o sobě dlouho nedala vědět, jestli už jsem v ČR atd. Tak nebojte, žiju Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání; a to být už na svátky zdravá doma. Nicméně moc si vážím každé jedné zprávy od vás, vždy mě překvapíte, že jste na mě po takové době ještě nezapomněli Zachvilku to budou 3 měsíce, co jsem tady v nemocnici a bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější. Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak jak má a jsou s prozatimními výsledky spokojeni. Vám bych chtěla popřát krásné svátky a hlavně, prožívejte každý den, každou chvilku naplno. Nikdy nevíte, co přijde zítra. P.S. Fotka je z minulého roku z krásného vánočního focení pro @fashionplanetcz

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Viac o téme: Týnus Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu