Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obrovský úspech Twiins: Stretnutie so svetovou hviezdou a... Fúú, ten má poriadne maniere!

Twiins Zobraziť galériu (4)
Twiins (Zdroj: Jan Zemiar)

BARLÍN - Wau, tak toto sa hocikomu nepodarí! Sestry Daniela a Veronika Nízlové (32) majú za sebou už množstvo spoluprác so špičkovými zahraničnými umelcami a zdá sa, že na konto im pribudne ďalšia! Krásne dvojičky sa totiž dostali k latinskoamerickému spevákovi Malumovi (24), ktorý ich pozval na svoj nedávny koncert v Berlíne. A takto to dopadlo!

Dievčatá pred nejakým časom zverejnili na Instagrame video, ako tancujú na Malumovu novú pieseň a speváka tam aj označili. Krátko nato prišla správa od jeho manažéra, s ktorým sa už nejaký čas poznajú. Ten dvojičkám napísal, že by boli radi, ak by ich prišli podporiť aj na koncert v Berlíne, ktorý sa konal v stredu večer.

Dievčatá ponuku, samozrejme prijali a s Malumom sa napokon stretli. „Bol veľmi zlatý, len trošku unavený, pretože bol chorý. Počas koncertu to ale vôbec nebolo počuť, bolo to skvelé,“ povedali nám krásky, ktoré sa už stihli pochváliť aj spoločným záberom. Ten si ale nemohli urobiť na vlastné telefóny. Spevák mal totiž osobného fotografa. „Mobily sme mali zakázané. Všetko fotil jeho fotograf a čakali sme, kým nám spoločnú fotku pošlú,“ prezradili nám dievčatá s tým, že latinskoamerický fešák si snímky zrejme chcel prekontrolovať.

Daniela a Veronika Nízlové sa v stredu stretli s Malumom, ktorý ich pozval na svoj koncert.
Zobraziť galériu (4)
Daniela a Veronika Nízlové sa v stredu stretli s Malumom, ktorý ich pozval na svoj koncert.  (Zdroj: Facebook D.N.)

Okrem toho, že speváka osobne spoznali a strávili s ním čas, podaril sa im ešte jeden husársky kúsok. Začali totiž riešiť možnú spoluprácu. „Máme im naposielať nahrávky a budúci rok možno pôjdeme na Miami, kde dohodneme všetko ostatné,“ tešili sa šikovné sestry, ktoré si splnili sen a už onedlho sa zrejme dočkajú spoločného hitu s ďalšou svetovou hviezdou.

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu