Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vzťah najskôr dlho tajila, teraz je láske koniec: Čerstvo rozídená Twiinska prehovorila!

Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (8)
Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na tú pravú lásku si bude musieť ešte počkať. Ako sme už včera informovali, Daniela Nízlová (32) zo speváckeho dua Twiins a jej priateľ Tibor už netvoria pár. Speváčka je tak opäť nezadaná. Prezradila nám, čo plánuje v najbližšej dobe.

Daniela pritom vzťah spočiatku tajila a priznala ho až po pár mesiacoch. Hrdličky trávili spolu maximum času, užívali si dovolenky a dokonca žili spolu v dome neďaleko Bratislavy. Dvojica vtedy žiarila šťastím a samotná speváčka dúfala, že sympatický Tibor by mohol byť konečne ten pravý. Dnes je však už všetko inak. Krásna brunetka sa s priateľom rozišla a je opäť single.

Vzťah najskôr dlho tajila,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook D.N.)

Informáciu pre Topky.sk potvrdila aj samotná Daniela. Súkromie si však stráži a o konkrétnych dôvodoch tak hovoriť nechcela. Prezradila ale, že rozchod bol iniciovaný práve z jej strany. Žiaden nový muž však za tým vraj nie je a speváčka to, zdá sa, momentálne meniť neplánuje. „Budem sa viac venovať sama sebe, plánujem cestovať a veľa sa budem venovať novým songom," poodhalila svoje plány na najbližšie obdobie.

Vzťah najskôr dlho tajila,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook D.N.)

Sexi Twiinska má zatiaľ v láske smolu. V roku 2010 sa vydala za vtedajšieho manažéra dua, Braňa Jančicha, no po dva a pol roku prišiel rozvod. Daniela odvtedy prešla niekoľkými vzťahmi, ale zdá sa, že žiaden z doterajších partnerov si usmievavú krásku nedokázal pripútať. Kedy sa konečne objaví ten pravý? Dúfame, že čoskoro.

Viac o téme: RozchodTwiinsDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu