Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Romantika v podaní Vinczeovcov: Intímna FOTO zo súkromia!

Adela a Viktor Vinczeovci sa pochválili intímnym záberom z dovolenky. Zobraziť galériu (9)
Adela a Viktor Vinczeovci sa pochválili intímnym záberom z dovolenky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ich vzťah sa uberal raketovou rýchlosťou. Registrovali sa v práci, na svadbe Cifrovcov si k sebe prisadli a bola z toho láska ako hrom! Na Valentína Viktor Vincze (27) pokľakol pred Adelu (37) a v júni už boli manželia Vinczeovci. Nebyť svadby Adelinho kolegu z rádia, možno by si dnes neužívali takúto intímnu romantiku.

Našli sa neprajníci, ktorí si nad ich vzťahom klepkali po čele, našli sa aj takí, ktorí im to zo srdca priali. Málokto však na začiatku, keď zoficiálnili svoj vzťah, tipoval, že ich láska naberie taký raketový spád. 

Markizácky redaktor si uvedomil už po krátkej dobe, že moderátorka Chart Show je tá pravá, a tak neváhal a len pár mesiacov po tom, ako ich vzťah začal, požiadal Adelu o ruku, a to rovno v priamom prenose Telerána. 

Dnes, rok a štvrť po svadbe, si Vinczeovci užívajú dovolenku v krásnom zákutí, kde sú obklopení šumom mora. Viktor sa intímnou fotkou pochválil na svojom instagramovom profile. Moderátori si dopriali zaslúžený oddych. Na tom by nič nebolo, keby práve v takejto romantickej chvíli nemysleli na Sajfu a jeho manželku.

Markizák sa nezaprie a je vidieť, že sa v ňom ukrýva romantik. Pomyslenie na Cifrovcov je čisto ďakovné. Práve na svadbe Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a Mateja Sajfu Cifru vzplanula ich láska a padla prvá pusa. Viktor si tak nostalgicky zaspomínal na obdobie spred dvoch rokov, kedy našiel ženu svojho života. A nezabudol podotknúť, že hoci už majú veľa zážitkov za sebou, mnohé ich ešte len čakajú.

Adela a Viktor si užívajú dovolenku s výhľadom na more.
Zobraziť galériu (9)
Adela a Viktor si užívajú dovolenku s výhľadom na more.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu