Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané ZMENY v Záhorskej Bystrici: Markíza odstavila Adelu!

Adelu Vinczeovú Markíza odstavila. Zobraziť galériu (8)
Adelu Vinczeovú Markíza odstavila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto divákov Chart Show nepoteší! Televízia zo Záhorskej Bystrice opäť vykonala zmeny v programovom vysielaní a na obrazovkách sa hudobná šou neobjaví ani budúci týždeň. Relácia Adely Vinczeovej (38) včera absentovala v programe Markízy. Čo je za tým?

Adela Vinczeová už neodlučiteľne patrí k programu Chart Show. Na túto reláciu si zvykli aj diváci, ktorí si v stredu pravidelne sadajú pred obrazovky s tým, že si chcú vychutnať hudobnú šou. Hoci 17. októbra to vyzeralo, že šou konečne odštartovala novú sezónu, nie je to celkom tak. 

Včera diváci ostali sklamaní, keď sa namiesto hudobného formátu vysielala vedomostná súťaž Dobre vedieť s kapitánmi Jurajom Kemkom a Robom Jakabom. Zdá sa, že Adelu nateraz z obrazoviek odstavili.

Včera vystriedalo Chart Show Dobre vedieť!
Zobraziť galériu (8)
Včera vystriedalo Chart Show Dobre vedieť!

„Mňa by zaujímalo, prečo zmenili program,” vyjadril sa jeden z divákov na facebookovom profile relácie. Podobná otázka zaznela aj na stránkach televízie. 

Za výmenou relácií vraj stojí nedostatok natočených častí Chart Show. Podľa portálu mediaboom.sk Markíza nemá na túto sezónu v zálohe nové vydania. Natáčať ďalšie časti totiž začali len nedávno. Keďže modro-žltá televízia nedisponuje dostatkom epizód, vyzerá to tak, že hlavný večerný program sa počas stried bude obmieňať. Na ďalšiu časť relácie moderovanej Vinczeovou sa diváci môžu tešiť opäť až 7. novembra.

Na Chart Show sa môžu diváci tešiť opäť 7. novembra.
Zobraziť galériu (8)
Na Chart Show sa môžu diváci tešiť opäť 7. novembra.

Viac o téme: Chart ShowAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu