Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zaujíma vás téma ZLOČINU? Kristína Kövešová a jej hostia odhalia pozadie kriminálnych prípadov

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Profil zločinu)

Každý deň sme konfrontovaní so zločinom. Ak ho vidíme v správach, bývame pobúrení, nahnevaní, no radi si ho pozrieme v kine či na televíznej obrazovke. Na pripravovanej live show sa bude debatovať s vyšetrovateľmi, súdnymi znalcami, psychológmi a expertmi z rôznych oblastí.

Investigatívna novinárka Kristína Kövešová a jej hostia z radov vyšetrovateľov, súdnych znalcov, psychológov a expertov z rôznych oblastí poodhalia pozadie niektorých kriminálnych prípadov. Debata bude tematicky orientovaná na rozličné formy trestnej činnosti a dotkne sa otázok, ktoré nás znepokojujú, poburujú, no zároveň fascinujú. Pri téme "Pedofili medzi nami", ktorej sa Kristína venovala aj na obrazovke televízie Markíza, mnohým z nás vrie krv v žilách, najmä ak sme rodičmi.

Zaujíma vás téma ZLOČINU?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profil zločinu)

Téma, pri ktorej mnohým z nás vrie krv v žilách, najmä ak sme rodičmi. Nie každý vie, že pedofília je náklonnosť ku krehkým, nevinným a čistým bytostiam, ktorá však zákonite nemusí prerásť do sexuálne motivovaného ataku voči dieťaťu. História ponúka dlhý zoznam známych osobností, o ktorých sa predpokladá, či preukázateľne vie, že ich vzťah k deťom sa vymykal bežnému štandardu, no nikdy sa nedopustili nezákonného konania. Ponúka však aj bezpočet prípadov, kedy sa náklonnosť k deťom vymkla spod kontroly a následky boli tragické. Vieme, čo robia naše deti, keď ich nemáme na očiach? Vieme, ako sa správajú na sociálnych sieťach? Sú v bezpečí, alebo im hrozí niečo zlé? Čo robiť, ak máme podozrenie, že ...?

Zaujíma vás téma ZLOČINU?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profil zločinu)

Aj takýmto otázkam sa budú venovať psychiatrička a sexuologička Oľga Jamborová, Stanislav Španko, riaditeľ odboru počítačovej kriminalit a Marcel Boris, odborník na trestné právo. Ak vám táto kontroverzná téma, či iné oblasti zločinu nie sú ukradnuté, pozývame vás 20. septembra od 20:00 hod. do bratislavskej reštaurácie BLUE BEAR na Mýtnej ulici. Príďte a pýtajte sa, budeme radi, ak sa zapojíte do našej diskusie.

Lístky na podujatie v cene 9 € sú dostupné len v sieti . Keďže je kapacita reštaurácie limitovaná, zabezpečte si ich v predstihu.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu