Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kveta nie je jediná: Evelyn pripravila o robotu ďalšieho markizáka!

Eva Evelyn Kramerová na Farme nielen moderuje, ale robí aj niečo iné. Zobraziť galériu (7)
Eva Evelyn Kramerová na Farme nielen moderuje, ale robí aj niečo iné. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Darí sa jej vo všetkých smeroch! Po tom, ako Eva Evelyn Kramerová (28) prevzala pomyselné farmárske žezlo od doterajšej moderátorky Kvety Horváthovej (41), kompetentní sa rozhodli pre ďalšiu zmenu. Blondínka, ktorá si získala srdcia divákov, totiž vychytala ďalšiu prácu navyše!

Žiadnemu pozornému divákovi neuniklo, že Evelyn v pilotnej časti nielen moderovala, ale aj komentovala dianie na Farme. Väčšina ľudí si však myslela, že ide iba o výnimku a v ďalších epizódach sa z televízie ozve známy hlas herca Dušana Szaba, ktorý mal pod palcom aj predchádzajúce série.

Nič také sa však nestalo. Komička narozprávala aj nasledujúce tri epizódy, z čoho vychádza, že to tak zostane aj naďalej. „Koncept Farmy prešiel kompletnou zmenou a s tým súvisí aj nová pozícia Evelyn, ktorá farmárov sprevádza životom na Farme. Práve preto hlas, ktorý komentuje ich konanie, patrí práve jej,“ povedala nám PR manažérka Michaela Hircová, keď sme sa zaujímali o túto novinku.

Hoci je známe, že diváci vnímajú zmeny v dianí pomerne ťažko, na Evelyn si rýchlo zvykli a napriek prvotnej nedôvere vnímajú novú moderátorku pozitívne a ako príjemné osvieženie. „Má trefné poznámky, veľmi sa mi páči,“ či „Úplne sa tam hodí, dobrá voľba,“ zhodujú sa fanúšikovia na sociálnych sieťach. Nuž, Evi, len tak ďalej!

Minulé série Farmy komentoval herec Dušan Szabó.
Zobraziť galériu (7)
Minulé série Farmy komentoval herec Dušan Szabó.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V desiatej sérii Farmy Eva Evelyn Kramerová nezaujala len miesto moderátorky, ale zhostila sa aj úlohy komentátora, v ktorej nahradila herca Dušana Szaba.
Zobraziť galériu (7)
V desiatej sérii Farmy Eva Evelyn Kramerová nezaujala len miesto moderátorky, ale zhostila sa aj úlohy komentátora, v ktorej nahradila herca Dušana Szaba.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaEvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu