Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragédia na dovolenke: Chlapec († 16) išiel plávať, o 5 dní zomrel, mrazivé slová jeho priateľky

Stephanie Rayová sa lúči so svojím priateľom. Zobraziť galériu (3)
Stephanie Rayová sa lúči so svojím priateľom. (Zdroj: FB/Stephanie Ray)

TYWYN – Posledná rozlúčka so 16-ročným Blakeom Wardom dojala takmer celý svet. Konkrétne fotografia, ktorú zverejnila jeho priateľka Stephanie Rayová (15) na svojom Facebooku. Život mladého chlapca vyhasol v nemocnici v Liverpoole, do ktorej ho transportovali leteckí záchranári. Na rodinnom výlete ho počas plávania v mori uniesol silný prúd.

Tínedžer Blake Ward († 16) vyrazil spolu so svojou rodinou na výlet do prímorského mestečka Tywyn vo Walese. Osudným sa mu stalo plávanie v mori, počas ktorého ho uniesol silný prúd. Na miesto okamžite vyrazili leteckí záchranári. S Blakeom boli ďalší aj dvaja chlapci.

Tínedžer bol evakuovaný do nemocnice v Liverpoole, kde bol napojený na prístroje. Žiaľ, ani napriek veľkej snahe lekárov sa ho nepodarilo zachrániť. V sobotu 4. augusta, keď od tragédie uplynulo päť dní, chlapcovi príbuzní rozhodli, aby bol Blake odpojený.

Stephanie Rayová (15) a Blake Ward († 16).
Zobraziť galériu (3)
Stephanie Rayová (15) a Blake Ward († 16).  (Zdroj: FB/Stephanie Ray)

Tesne predtým však vznikla dojemná fotografia, na ktorej sa s tínedžerom lúči jeho priateľka Stephanie Rayová (15). Spomínaný záber, ktorý zverejnila na svojom Facebooku, vyobrazuje, ako vedľa neho leží a objíma ho. „Dnešok bol pre mňa najťažším dňom v živote a nikdy naňho nezabudnem. Ako všetci asi viete, Blakovi sa stala strašná nehoda. Po celý čas som mu bola oporou a neopustila som ho. Blake bol milujúci a starostlivý chlapec, ktorý vždy rád pomohol. Včera nám bolo oznámené, že Blake sa už neuzdraví. Jeho pľúca boli poškodené. Preto sme museli spraviť ťažké rozhodnutie. Nechali sme ho ísť. Keď ale Blake odchádzal, nemal žiadne bolesti a okolo seba mal svoju rodinu. Bude mi chýbať a v mojom srdci bude mať zvláštne miesto. Nikdy na teba nezabudnem, Blake,“ napísala zlomená Stephanie.

Fotografia, ktorá zachytáva poslednú rozlúčku Stephanie s Blakom.
Zobraziť galériu (3)
Fotografia, ktorá zachytáva poslednú rozlúčku Stephanie s Blakom.  (Zdroj: FB/Stephanie Ray)


Prečítajte si aj: Oliver (29) stretol ženu svojich snov, požiadal ju o ruku: Potom sa dozvedel tú najhoršiu správu


Viac o téme: SmrťMoreTopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu