Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (†21) si vykopal na pláži hlbokú jamu: Zabudol na príliv, krutá smrť vo vlastnej pasci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Dvadsaťjedenročný muž si v piesku na pláži na atlantickom pobreží Francúzska vyhĺbil jamu takú hlbokú, že sa z nej včas nedokázal vyhrabať ani s pomocou príbuzného. V jame, ktorá sa mu stala pascou, ho zastihol príliv a muž sa utopil.

Tragédia na dovolenke: Chlapec († 16) išiel plávať, o 5 dní zomrel, mrazivé slová jeho priateľky

Privolaní záchranári sa k mladíkovmu telu dostali až o tri hodiny neskôr a mohli už len konštatovať smrť. Nešťastie na ostrove Noirmoutier sa stalo v nedeľu podvečer a v pondelok o ňom informovali miestne úrady.

Nejde pritom o ojedinelé nešťastie svojho druhu. Denník Le Figaro na svojom webe pripomenul, že koncom júla zomrel dvadsaťročný mladík, ktorý na pláži na západe Francúzska s kamarátom vyhĺbil niekoľko dier prepojených chodbou - a v nej pod viac ako metrovou vrstvou piesku uviazol. Ľuďom sa ho síce podarilo vyhrabať a vrtuľník ho prepravil do nemocnice v Daxe, tam ale po niekoľkých dňoch zomrel.

Mladík (†21) si vykopal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Tento rok v apríli šokovalo Francúzsko nešťastí v Dinarde na severozápade krajiny, kde v jame na pláži, náhle zasypaný pieskom, zomrel jedenásťročný chlapec z Paríža, ktorý bol v Bretónsku na prázdninách.

Viac o téme: DovolenkaPlážPiesokJamaPríliv
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu