Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strašná smrť ženy v Bratislave: Okamihy hrôzy zachytené na VIDEU, polícia všetkých varuje!

(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Na cestách dochádza denno-denne k tragédiám, ktoré by sa nikdy nestali, keby účastníci premávky mali k sebe väčší rešpekt a dbali na bezpečnosť. Ľudský život je veľmi krehký a aj malá nepozornosť či nerozvážnosť môže mať vážne následky. Slovenská polícia ako odstrašujúci príklad zverejnila video, z ktorého by si všetci mali zobrať ponaučenie.

Polícia zverejnila údaje, z ktorých sa vám zakrúti hlava: Pozrite sa, kto je najbezpečnejší vodič

"Pred časom sme v Bratislave zaznamenali túto smrteľnú nehodu chodkyne. Išlo, bohužiaľ, o štandardný scenár, keď chodci chodia mimo priechodu pre chodcov spoza autobusu. Viac informácií nebudeme z úcty k pozostalým poskytovať. Nech je toto video mementom pre všetkých z vás, že takto cez cestu nemôžete nikdy prechádzať," uvádza sa v statuse polície na sociálnej sieti.

Video zaznamenalo veľkú odozvu a objavilo sa pod ním množstvo komentárov. "Takáto situácia sa mi stala už asi 10x, vždy sa mi podarilo zabrzdiť a zrážke predísť, nevravím, že vodič nemusí byť obozretný, ale keď si arogantný a bezohľadný chodec lozí, kade sa mu zachce a ak dôjde k incidentu, tak si to samozrejme zlízne vodič, aj keď je obozretný a za nič nemôže, ako inak," napísal Gusťo.

"Vodič je povinný pri obchádzaní stojaceho vozidla pravidelnej verejnej dopravy osôb prihliadnuť na možnosť vbehnutia osôb na vozovku a jazdu prispôsobiť tak, aby neboli ohrozené; to platí aj pre vodiča vozidla jazdiaceho v protismere. Osobitnú pozornosť musí vodič venovať, ak ide o autobus označený ako autobus prepravujúci deti," zakontroval Marcel.

Aj keď pohľady užívateľov sociálnej siete na mieru zavinenia pri nehode sa rôznia, pravdou zostáva, že žene už nič život nevráti a na cestách sa treba správať tak, aby k podobným incidentom nedochádzalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu