Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ponurá cesta sa zmenila na malý zázrak: Šofér len otváral oči, čo zachytil na FOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

TEXAS - Pre niekoho je šoférovanie zábava, pre iného skôr nutnosť, ale určite je každý vodič rád, keď sa môže trochu pokochať aj okolitou krajinou. Horšie to je, keď je mizerné počasie a ani výhľad za veľa nestojí. Presne tak vyzerala aj cesta Dannyho Ferrara, až pokým sa spoza oblaku nevynoril úžasný výjav.

Strašná smrť ženy v Bratislave: Okamihy hrôzy zachytené na VIDEU, polícia všetkých varuje!

Danny Ferraro z Houstonu urobil minulý pondelok na ponurej diaľnici 105 medzi Beamontom a Conroe v štáte Texas zaujímavú fotografiu. Na obzore vidieť postavu pripomínajúcu anjela, ktorá sa v žiari slnka vynorila spoza oblakov. Anjel sa akoby vznášal nad krajinou.

"Západ slnka pri ceste dolu diaľnicou 105. Úžasné!" opísal svoj záber na sociálnej sieti Danny. Snímka sa stala okamžite virálnym hitom a všimol si ju aj portál televíznej stanice Fox 10 Phoenix. Odvtedy sa jej dostalo ešte väčšej pozornosti.

Ponurá cesta sa zmenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Danny Ferraro)

"Bdel nad vami váš anjel strážny," napísal jeden z užívateľov. "Je to úžasný obraz, ktorý sa naskytne len raz za život," dodal ďalší. Autora takýto úprimný obdiv potešil a dodal, že je rád, že sa všetkým fotografia páči. "Nikdy by som si nebol pomyslel, že dostanem toľko lajkov a odpovedí," uviedol nadšený Danny.

Viac o téme: Anjel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu