Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Martina, Miriam a Marianna: Keď moderátorky oslavujú...

Trojica krások mala víkend nabitý oslavami Zobraziť galériu (24)
Trojica krások mala víkend nabitý oslavami

BRATISLAVA - Víkend patril markizáckym hviezdam! Všetky tri moderátorky hlavného večerného spravodajstva Marianna Ďurianová (30), Miriam Kalisová (21) a Martina Šimkovičová (36) postupne slávili cez víkend meniny. Nový Čas zistil, s kým oslavovali, aké dary dostali a čo ich najviac potešilo...

Marianna, ktorej „patril“ piatok, síce meniny nepovažuje za extra sviatok, napriek tomu ich nestrávila sama. „Oslavovala som s rodinou a priateľmi,“ povedala plavovláska, ktorej najväčšiu radosť urobili kvety. Jej kolegyňa Martina sa s rodinou vrátila v nedeľu z Talianska a hneď večer sa u nich zišli všetci blízki a známi, aby oslávenkyni zagratulovali.

„Urobili sme si také príjemné posedenie pri grile. Dostala som kytice, bonboniéry, voňavku a od manžela mikinu,“ prezradila. Najmladšia z tímu, Miriam, ktorej meniny pripadli na sobotu, mala pracovný deň, takže ešte oslavovať nestihla. „Budúci týždeň sa chystám na chatu s rodičmi a známymi, kde zároveň oslávime aj moje promócie. Od priateľa som dostala krásnu kyticu žltých ruží,“ priznala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu