Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marianna a jej mama strávili osem dní v luxuse

Pondelok 27. 8. 2007;10.15 hod.; Split, Chorvátsko Zobraziť galériu (3)
Pondelok 27. 8. 2007;10.15 hod.; Split, Chorvátsko

BRATISLAVA – Marianna Ďurianová (30) vie, ako na to. Zaplatiť si osemdňový luxus pre ňu nie je žiadny problém a presne to dokázala aj počas predchádzajúcich dní v chorvátskom Splite.

Práve na tomto prímorskom mieste Nový Čas moderátorku Televíznych Novín Markízy našiel a z Marianniných „prázdnin“ prináša exkluzívne fotografie. Luxusný hotel, kde jedna noc stojí viac ako 10-tisíc korún, súkromné pláže, výborná obsluha, drahé víno, osem dní ničnerobenia a ešte aj bez priateľa... Toto všetko plavovláska nedopriala iba sebe, ale aj svojej mame, ktorej takýto luxus darovala k narodeninám.

Je pondelok 27. augusta asi 10 hod. predpoludním. Marianna a jej mama Helena sa mihnú v luxusnom hoteli Le Meredian v chorvátskom Splite. O chvíľu si sadajú na terasu a raňajkujú. Zjavne dobre naladené konverzujú a smejú sa. Toto ich ranné štebotanie trvá asi polhodinu. Potom mama s dcérou miznú za hotelovými dverami. O pár minút sa objavia na súkromnej pláži, ktorá patrí len k „ich“ areálu. Marianna si vyzlieka tričko a svoje pôvabné krivky vystaví jadranskému slnku. Ešte si „kradne“ posledné lúče, pretože podľa informácií Nového Času Ďurianovým v tento deň dovolenka končí. Nič však tomu zatiaľ nenasvedčuje.

Marianna a jej mama
Zobraziť galériu (3)
Blondínka pobehuje po pláži, zastaví sa v sprche, kde si umyje chodidlá a spolu s mamou si sadajú na pohár ľadovej vody. Chvíľu debatujú, zrejme sa na niečom dohadujú. A v tom sa opäť stratia v hoteli. Asi po trištvrte hodine moderátorka v sprievode svojej matky z hotela odchádza. Taxík ich vysadí na letisku a blondínky Ďurianové miznú v hotelovej hale.


Faktom je, že Marianna Ďurianová stavila na osvedčené. Hotel Le Meredian v chorvátskom Splite patrí medzi sieť luxusných hotelov, v ktorom si minulý rok pred Vianocami užívala Marianna so svojím priateľom Honzíkom Novotným. Okrem toho, že si plavovláska žije na vysokej nohe, môže si dovoliť dávať aj drahé dary. Čo dokazuje aj to, že práve túto dovolenku v Chorvátsku Marianna venovala svojej mame k sviatku. A spolu so stravou a letenkami ju toto osemdňové voľno vyšlo asi na 150-tisíc korún.

Marianna a jej mama
Zobraziť galériu (3)

Honzík ju nečakal

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (30) priletela včera v sprievode svojej mamy z dovolenky, ktorú strávili v Chorvátsku. Po príchode ju však čakalo obrovské sklamanie. Jej milovaný Honzík na bratislavské letisko neprišiel. Svoj smútok zakrývala úsmevom, ktorý by najradšej venovala milencovi Honzíkovi. Takto si ho vychutnala aspoň v objatí svojho otca Jozefa. Ten prišiel ju a jej mamu vyzdvihnúť a odviezť ich z letiska. Prečo Honzík neprišiel čakať Mariannu? Dôvodov môže byť viac. Nový Čas len nedávno priniesol informácie o tom, že Jan bol hospitalizovaný v nemocnici v Malackách v súvislosti s príznakmi neznámej choroby, ktorú si priniesol z Tokia. Teraz sa už doliečuje v domácom prostredí. Alebo je príčinou ich nedávna kríza, ktorá sa začala práve na Honzíkovej oslave tridsiatky? Novému Času sa s Mariannou nepodarilo skontaktovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu