Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďurianová: Tomuto chlapovi sa spovedá...

Marianna si po návrate z dovolenky vyrazila s iným mužom... Zobraziť galériu (4)
Marianna si po návrate z dovolenky vyrazila s iným mužom... (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Už deň nato, ako sa minulý pondelok Marianna Ďurianová (30) vrátila z dovolenky v chorvátskom Splite, netrávila čas s milencom Honzíkom (30).

V reštaurácii na bratislavskej Kuchajde, kde mal nedávno jej priateľ Novotný oslavu narodenín, si dala pôvabná plavovláska „rande“ s iným. Práve tento mladý muž vie o moderátorke Televíznych novín Markízy úplne všetko. A aj deň po návrate zo svojich „prázdnin“ si Marianna pred ním prišla vyliať svoj žiaľ.

Ostatný utorok nastal na bratislavskej Kuchajde rozruch. Spôsobila ho práve Marianna Ďurianová, ktorá sa na terase tamojšej reštaurácie objavila v sprievode neznámeho muža. Návštevníci areálu okamžite spozorneli. Každý chcel vedieť, kto je ten muž po boku plavovlasej moderátorky, a prečo jej nerobí spoločnosť jej milenec Honzík. Veci sa však majú trochu inak. Ten, kto by si myslel, že mladík vedľa Ďurianovej je jej nový priateľ alebo dokonca, že hviezda z Markízy Novotnému zahýba, mýlil by sa.

Tento brunet totiž nie je nikto iný ako Mariannin najlepší kamarát Libor. Muž, ktorému najznámejšia moderátorka Markízy hovorí úplne všetko. Vylieva mu svoje srdce, zdôveruje sa mu so svojimi tajnosťami, hovorí mu o svojich radostiach aj trápeniach, delí sa s ním o šťastné aj tie nešťastné dni, často si od neho pýta kamarátsku radu... Práve tento muž je jej bútľavou vŕbou. Daruje mu veľa chvíľ a v poslednom čase s ním trávi viac času ako so svojím milencom Honzíkom.

Ale o čom sa mohla Marianna po návrate z Chorvátska s Liborom rozprávať? Vari mu rozprávala zážitky zo Splitu, kde si osem dní užívala luxus a namiesto priateľa dovolenkovala s mamou? Alebo sa mu zdôverila, že medzi ňou a Novotným to už nie je také ako bývalo? Či dokonca s ním riešila to, že s Honzíkom už netvoria pár? Ktovie, nad prominentným párom totiž stále visí otáznik. Keď chcel Nový Čas osloviť Ďurianovú a Novotného, nereagovali, celý deň mali nedostupné telefóny.

Faktom však ostáva, že Marianna a Honzík sú spolu čoraz menej. A keďže Novotný sa venuje obchodovaniu, Marianna je so svojím kamarátom Liborom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu