Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marianna Ďurianová: Záhadné mlčanie o Honzíkovi

Marianna si užívala dovolenku v Chorvátsku bez milenca. Zobraziť galériu (4)
Marianna si užívala dovolenku v Chorvátsku bez milenca.

BRATISLAVA - Po tom, ako sa markizácka moderátorka Marianna Ďurianová vrátila z dovolenky v Chorvátsku, akoby sa do zeme prepadla.

Naposledy sa pred objektívmi fotoaparátov predviedla po návrate na bratislavskom letisku, kam ju a jej mamu Helenu prišiel čakať otec Jozef. Neprišiel však Mariannin milenec. Azda už Honzík a Marianna netvoria pár?

Hoci Ďurianová a Novotný sa mediálnej pozornosti nikdy nevyhýbali, po Marianninom návrate z chorvátskeho Splitu však o nich nie je ani počuť. Honzík neprišiel Mariannu čakať ani na letisko, zastúpil ho moderátorkin otec. V kruhoch ich priateľov sa povráva o vážnej partnerskej kríze, ktorá sa ťahá od oslavy Honzíkovej tridsiatky. Nie je vylúčené, že najznámejší pár Slovenska sa nadobro rozišiel. Jednu krízu už prekonal po Honzíkovej afére s herečkou Luciou Molnárovou (20) začiatkom júna tohto roka. Ďalšia kríza by už mohla byť pre milencov posledná...

Podľa iných zdrojov má však moderátorkin partner dosť problémov sám so sebou. Po návrate z dovolenky v Ázii, ktorú absolvoval bez Marianny, sa u neho objavili zdravotné ťažkosti a nevyhol sa pobytu v malackej nemocnici. Teraz by mal byť v domácom ošetrení.

Podľa informácií Nového Času sa Marianna po návrate z dovolenky zdržiavala v Bratislave, nebolo ju však vidno ani v jednom z jej obľúbených podnikov a pred domom nestálo ani jej auto. Dokonca sa neukázala ani na oslave narodenín Braňa Bruna Cibereja na bratislavskej pláži, kde sa premlelo veľa tvárí z Markízy.

„Marianna má ešte týždeň dovolenky, je preto možné, že sa vyberie mimo Bratislavy. Len nevie, či to stihne,“ prezradil zdroj blízky milencom. Marianna aj Honzík sa zatiaľ úspešne zatajujú a nereagujú na pokusy novinárov skontaktovať sa s nimi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu