Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž neodolal a bežal sa dotknúť odhalených pŕs dievčiny: VIDEO, čo nasledovalo po drzom čine

Ženu mužova drzosť poriadne naštvala Zobraziť galériu (3)
Ženu mužova drzosť poriadne naštvala (Zdroj: youtube/ TV One)

GISBOURNE - Na sociálnej sieti sa objavilo video z obľúbeného koncoročného festivalu v novozélandskom Gisbourne. Nezachytáva však pozoruhodné hudobné vystúpenie, ale počin muža, ktorý zašiel so svojou drzosťou príliš ďaleko, a dovolil si na dievčinu s odhaleným hrudníkom.

Návštevníka na festivale v Gisbourne, ktorý patrí k obľúbeným silvestrovským akciám na Novom Zélande, zaujali odhalené prsia mladej ženy. Možno to boli trblietky nalepené na jej vyvinutej ženskej pýche, ktoré ho ožiarili natoľko, až mu hlavou preblysol nie veľmi šťastný nápad. A možno iba zaúradoval alkohol a povzbudil ho k neuváženému a trúfalému činu.

Na videu, ktoré náhodne zachytila jedna z návštevníčok, vidno dve dievčiny prechádzajúce medzi divákmi. Jedna z nich pútala pozornosť odhaleným poprsím dekorovaným trblietkami. Nezbedne poskakujúce prsia očarili jedného z prítomných mužov natoľko, že ucítil neodolateľnú potrebu sa ich dotknúť. Na ženu preto odzadu zaútočil a siahol si na jeden prsník. 

Muž neodolal a bežal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ TV One)

Žena sa neobťažovala privolať ochrankárov a situáciu vyriešila po svojom. Spolu so svojou kamarátkou si muža našli v dave a uštedrili mu riadnu nakladačku.

Muž neodolal a bežal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ TV One)

Po tom, ako ho takmer prefackala svojimi prsiami, si možno spytoval svedomie. Ako by ste v podobnej situácii reagovali vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod videom!

Viac o téme: Nový zélandHudobný festivalPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu