Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z tohto sa vám zatočí hlava: Známa moderátorka odetá v luxuse... Dva doplnky za cenu auta!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová

BRATISLAVA – Padne vám sánka! Pred pár dňami sa na slávnostnom otvorení luxusného salónu objavila aj známa moderátorka Kristína Kormúthová (31), ktorá ohúrila svojím hriešne drahým outfitom. Cena len dvoch dizajnérskych kúskov, ktoré mala brunetka na sebe, sa šplhala k závratnej sumičke. Veď stáli toľko, čo auto!

Športová moderátorka Kristína Kormúthová je krásna žena s dobrý vkusom, ktorej šatník môže závidieť nejedna nákupná maniačka. Pred pár dňami sa objavila na slávnostnom otvorení luxusného salónu, kde prítomných hostí zaujala svojím luxusným outfitom.

Mnohí milovníci módnych značiek ihneď zbystrili, keď zbadali najmä jej doplnky, za ktoré brunetka vysolila poriadne mastnú sumičku, čo si všimla aj markizácka Smotánka. Za kabelku od svetoznámej značky Hermès, ktorá rozhodne nepatrí medzi lacné záležitosti, zacvakala moderátorka zhruba 7500 eur. To však nie je všetko.

Okolo pása mala kráska aj poriadne drahý opasok, ktorý ju vyšiel na 2880 eur. Spolu teda iba tieto dva doplnky Kristínu stáli viac ako 10 tisíc eur, čo je cena malého auta. Z tejto sumy mnohým Slovákom s bežným platom určite padne sánka.

Kristína Kormúthová iba za doplnky zacvakala viac ako 10 tisíc eur.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová iba za doplnky zacvakala viac ako 10 tisíc eur.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu