Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi moderátorka Kormúthová odhalila svoje telo: Fúúú, rozparok až po rozkrok!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Provokovala! Moderátorka a podnikateľka Kristína Kormúthová (32) rozhodne patrí k najkrajším a najštýlovejším ženám nášho šoubiznisu. To, že je poriadne sexi, predviedla aj na nedávnom galavečere Miss Slovensko 2018, kde všetkých prítomných odzbrojila poriadne dráždivou róbou s hlbokým rozparkom takmer až po rozkrok. Pozrite, čo jej vykúkalo!

Na Miss Slovensko 2018 nebola núdza o tie najatraktívnejšie Slovenky. Vidieť sme tu mohli niekoľko niekdajších kráľovien krásy, ako aj známych tvárí zo šoubiznisu, ktoré predviedli poriadne dráždivé outfity. Jednou z nich bola aj moderátorka a podnikateľka Kristína Kormúthová, ktorá sa postarala o poriadne pikantné okamihy večera. Pri pohľade na ňu sa mnohým pánom poriadne rozbúšilo srdce. V provokatívnej červenej róbe od Hellenski totiž známa brunetka odhalila takmer aj najintímnejšie zákutia svojho tela. V poriadne odvážnom rozparku, ktorý siahal až po rozkrok, ukázala nielen svoju sexi nôžku, ale aj červenú bielizeň, respektíve body všité priamo v šatách.

Mnohí prítomní páni pri pohľade na ňu lapali po dychu. Zaujímalo nás preto, ako sa kráska v týchto sexi šatách cítila a či jej hlboký rozparok nevadil. „Cítila som sa v nich veľmi príjemne, nielen vďaka materiálu, ale i vďaka strihu. Vo svete je tento typ šiat, kedy dáma ukáže nohu v rozparku absolútne bežná a najmä žiadaná záležitosť, tak preto som s radosťou prikývla na tento model a s potešením ho aj odprezentovala,“ odvetila topkám Kormúthová, ktorej to v ten večer nesmierne pristalo. Veď pozrite sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu