Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátorka Kormúthová ukázala mamu: Páni, to je ale kosť! Vyzerá lepšie ako známa dcéra

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (7)
Kristína Kormúthová (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Jedna krajšia ako druhá! Moderátorka Kristína Kormúthová (31) rozhodne patrí medzi najkrajšie ženy nášho šoubiznisu. Všade, kde príde, ihneď vzbudí pozornosť nielen skvelou vizážou, ale aj dokonalým stylingom, čoho dôkazom je aj jej najnovšia fotografia na sociálnej sieti. Okrem nej je na zábere aj jej mama. A keď ju uvidíte, pochopíte, po kom krásu a štýl moderátorka zdedila!

Zatienila slávnu dcéru?! Kristína Kormúthová je známa moderátorka, hoci na chvíľu toto povolanie išlo teraz bokom a začala sa venovať navrhovaniu topánok. To, že dobre vyzerá, má skvelý vkus a dokonalý štýl, dokazuje neustále nielen na akciách. Dôkazom sú aj jej fotografie na sociálnych sieťach, kde je vždy tip-top nahodená.

Naposledy sa dokonca pochválila fotkou, kde je spolu so svojou mamou, a už zo záberu vidieť, po kom zdedila brunetka nielen skvelé gény, ale aj vkus. Pani Kormúthová je očarujúca dáma s vycibreným vkusom, rovnako ako jej dcéra. Preto sa niet čo čudovať, že Kristína svojej mame, ktorá je pre ňu nielen rodič, ale zjavne aj priateľka a vzor, zložila nevídaný kompliment.

„Moja kráľovná. Keď maminka vyzerá lepšie ako dcéra...“ napísala k spoločnej fotografii moderátorka. Ihneď im pod fotografiu písali mnohí ľudia rôzne pochvalné komentáre: „Ste topky, krásne ste, fešandy.“ Treba uznať, že Kristínina mama je naozaj šarmantná blondínka, ktorá vyzerá skvelo a vek by jej zrejme správne tipol iba málokto. Veď posúďte sami. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu