Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsexi väzeň sveta si užíva s milenkou, zúfalá manželka sa pretŕča polonahá!

Jeremy Meeks a jeho ešte stále zákonitá manželka Melissa. Zobraziť galériu (10)
Jeremy Meeks a jeho ešte stále zákonitá manželka Melissa. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Reakcie sú rôzne! Melissa Meeks (38) bola donedávna neznámou ženou. Keď sa však z jej manžela Jeremyho (33) stal najsexi väzeň sveta, všetci ju vnímali ako oddanú polovičku, ktorá doma čaká na šarmantného kriminálnika. Značnej popularity si užila zvlášť po tom, ako ju hnusne podviedol. Najnovšie spravila rozruch odhalenou fotografiou, ktorú zverejnila na instagrame. Zháňa si nového chlapa alebo chce ešte stále zákonitému mužovi ukázať, o čo prišiel?!

Keď paparazzi nafotili Jeremyho Meeksa pri intímnostiach s Chloe Green, dedičkou módneho impéria, mnohí boli z najsexi väzňa sveta zhnusení. Jeho profily na sociálnych sieťach zaplavili samé nenávistné komentáre a romániku s prachatou milenkou fandil len málokto. 

Najhoršie na všetkom bolo, že Jeremy svojej žene tvrdil, že do Turecka ide fotiť módnu kampaň. Namiesto profesionálnych záberov sa však v médiách objavili paparazzi fotky z jeho radovánok s mladou milenkou. Melissa, ktorá má s modelom dvoch synov, sa cítila verejne ponížená a jej vyjadrenia na margo aféry boli plné bolesti.  

Nevedno, či sa z krachu manželstva spamätala, isté však je, že v uplynulých dňoch zverejnila na instagrame dosť provokatívnu fotku. Pózuje na nej len v rajcovných nohavičkách a podprsenke. Spomínaný záber nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Jeremy MeeksMelissa Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu