Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Žena najsexi väzňa oslávila rozvod: Totálne zmachlená a s vyvalenými silikónmi!

Manželstvo Jeremyho a Melissy je už minulosťou. Zobraziť galériu (9)
Manželstvo Jeremyho a Melissy je už minulosťou. (Zdroj: Instagram)

LAS VEGAS - Neprehliadnuteľná! Taká bola na nedávnej párty Melissa Meeks (37), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ako podvádzaná manželka modela a najsexi väzňa Jeremyho Meeksa (34). Dvojica sa v júni rozviedla a prsnatá blondínka sa to rozhodla poriadne osláviť. S odhalenými vnadami a zmachlenou tvárou dávala všetkým najavo, že si slobodu užíva.

Jeremy Meeks je dnes modelom a partnerom dedičky módneho impéria - Chloe Green. Z dvojice sa nedávno stali rodičia, narodil sa im synček. A zatiaľ čo sa bývalý väzeň teší z potomka, jeho exmanželka vo veľkom oslavuje rozvod. 

Melissa Meeks totiž usporiadala rozvodovú párty v istom striptízovom klube v Las Vegas. Pri tej príležitosti si obliekla čierne minišaty s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej silikónové prsia. Poriadne výrazný bol aj mejkap, ktorý plavovláska zvolila. 

„Mám v pláne si užívať život ako slobodná žena. Veľmi sa teším na stretnutia s novými ľuďmi a na všetko iné, čo má čaka. Oslavujem novú kapitolu svojho života a tú starú som uzavrela aj touto párty,” uviedla pre Hollywood Life Melissa.

Melissa a Jeremy boli manželmi osem rokov. V roku 2017 sa v médiách objavili fotky, na ktorých sa bývalý väzeň vášnivo bozkáva s dedičkou módneho impéria Chloe Green. Nasledoval rozchod a Jeremy sa so svojou novou láskou zasnúbil. Stihol sa mu už aj narodiť syn. Staršieho syna má Jeremy s exmanželkou a podľa medializovaných informácií ho súd zveril práve do otcovej starostlivosti.

Melissa Meeks bola na svojej rozvodovej párty neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (9)
Melissa Meeks bola na svojej rozvodovej párty neprehliadnuteľná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jeremy MeeksMelissa Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu