Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najsexi väzeň sveta má VEĽKÚ novinu: Tak z TOHTO jeho ženu porazí!

Jeremy Meeks a Chloe Green Zobraziť galériu (10)
Jeremy Meeks a Chloe Green (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Fúha! Jeremy Meeks (34) je verejnosti dobre známy ako najsexi väzeň sveta, ktorý po prepustení z basy rozbehol kariéru modela. Stránky bulváru však plnil aj vďaka tomu, že bol svojej žene neverný s prachatou dedičkou módneho impéria Chloe Green (27). A hoci sa modrooký fešák s manželkou ešte stále nerozviedol, s milenkou si už zakladá novú rodinu.

Ešte donedávna bol Jeremy Meeks obyčajný chlap, ktorý kvôli ozborejenému prepadu skončil za mrežami. Jeho väzenská fotka však volala šialenstvo. A tak kriminálnik putoval po prepustení rovno pred objektívy a na predvádzacie móla.

Jeho manželka v tom čase verejnosť príliš nezaujímala. Keď sa však v médiách objavili paparazzi fotky, na ktorých sa Jeremy vášnivo bozkával s Chloe Green, zrazu aj Melissa Meeks dostala svoj priestor v médiách. Blondínka, ktorá má s Jeremym syna, bola z manželovej nevery šokovaná. Jej slová boli plné bolesti a zúfalstva. 

Mimochodom, zatiaľ čo milenci cestovali po rôznych kútoch sveta a užívali si jeden druhého, Melissa podstúpila viacero plastických operácií a skrášľovacích procedúr. Aj napriek tomu sa k nej Jeremy už nevrátil. A hoci sa dvojica ešte stále nerozviedla, je zrejmé, že bývalý väzeň svoj vzťah s pracháčkou neberie na ľahkú váhu. Podľa medializovaných informácií je vraj Chloe Green v radostnom očakávaní. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa pochváli rastúcim bruškom... 

Viac o téme: Chloe GreenJeremy MeeksMelissa Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu