Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podvedená žena najsexi väzňa prehovorila: Ešte len teraz vám z neho bude zle!

Jeremy Meeks verejne ponížil svoju manželku Melissu. Zobraziť galériu (6)
Jeremy Meeks verejne ponížil svoju manželku Melissu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - A bude rozvod! Jeremy Meeks (33) sa zviditeľnil tým, že vďaka väzenskej fotografii sa rozbehla jeho celkom slušná modelingová kariéra. A hoci si na fešáčika robili zálusk mnohé dámy, on sa prezentoval ako milujúci manžel. Nedávno sa však v médiách objavili fotky, ako si počas dovolenky v Turecku vymieňa vášnivé bozky a nežnosti s inou ženou. Jeho manželka Melissa (38) sa teraz k nevere vyjadrila. Jej slová priam trhajú srdce.

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali o tom, že model Jeremy Meeks vymenil svoju manželku za 26-ročnú Chloe Green, dcéru vlastnika módneho impéria sira Philipa Greena, ktorého majetok sa odhaduje na 3,8 miliardy libier. 

Ako vyšlo najavo Jeremy svojej manželke tvrdil, že do Turecka ide fotiť reklamnú kampaň. Avšak zábery, ktoré uzreli sveto sveta, mu rozhodne neurobili dobrú reklamu. „Keď mi neznámi ľudia začali posielať fotky môjho muža, ako bozkáva cudziu ženu, bola som v šoku. Chcelo sa mi zvracať. Bolo to ako bomba, ktorá zničila celý môj svet,” vyjadrila sa pre médiá trojnásobná mamička, ktorá má s Meeksom dvoch synov. 

Melissa sa ihneď snažila Jeremyho kontaktovať. Žiaľ neúspešne. Jeho argumentom bolo to, že v Turecku mu nefungoval mobil. Zujímavé však je, že nemal problém pridávať na sociálne siete fotky a videá z dovolenky. 

Melissa tiež hovorila o tom, že sa cíti verejne ponížená a zhnusená z toho, že dvojica ani nemala potrebu sa skrývať. „Na vine sú vždy dvaja. Ona predsa vedela, že Jeremy je ženatý. Môj celý svet sa zrútil. Čo mám teraz povedať našim deťom?” reagovala nešťastná žena, ktorá Jeremymu nedokáže odpustiť. „Hovorili sme už aj o rozvode. Nemyslím si, že naše manželstvo ešte niečo zachráni,” uzavrela. 

Viac o téme: Jeremy MeeksMelissa Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu