Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia tučná kráska na obzore: Bikiny, faldíky... Kopec komplimentov!

Roxy Earle Zobraziť galériu (15)
Roxy Earle (Zdroj: Instagram)

TORONTO - Má konkurenciu! Atraktívnu plus size modelku Ashley Graham (29) netreba asi nikomu predstavovať. Aj napriek oblým krivkám sa preslávila po celom svete a pravidelne o nej píšeme aj my na topkách. Svoje miestečko v šoubiznise si však pomaly získava ďalšia XXL kráska - Roxy Earle (33). Okrem prachatého manžela a účinkovania v šou Skutočné paničky z Toronta sa môže pochváliť slušnou dávkou sebavedomia a stále zväčšujúcou sa fanúšikovskou základňou. Čo na ňu hovoríte vy?

Roxy Earle bola donedávna úspešnou marketingovou a reklamnou manažérkou. Manželstvo s podnikateľom a finančníkom menom Raghu Kilambi jej však zabezpečilo okrem rozprávkového života aj účasť v reality šou Skutočné paničky z Toronta.  

A práve vďaka nej sa bucľatá tmavovláska stala známejšou a média o nej stále viac hovoria ako o silnej konkurentke pre úspešnú Ashley Graham. Roxy sa venuje blogu o móde a cestovaní, tiež rozbehla vlastnú značku odevov a doplnkov pre ženy s kyprými krivkami. 

Mimochodom, Roxy sa podobne stavaným ženám usiluje tiež dodávať sebavedomie. Sama ho má na rozdávanie. Pokojne sa oblečie do provokatívnych outfitov a úsporných bikín. A vôbec jej nevadí, že nemá tip-top postavičku. Tmavovláska aj napriek tomu dostáva denne množstvo komplimentov.   

„Kedysi som diétovala a veľa cvičila, aby som mala perfektnú veľkosť. Dnes viem, že perfektný neznamená vždy pekný. Jem zdravo, pravidelne cvičím. Ale robím to preto, aby som sa cítila dobre, a nie preto, aby som bola dokonalá,” vyjadrila sa na margo svojich oblín sympatická Roxy. 

Roxy Earle má peknú tváričku.
Zobraziť galériu (15)
Roxy Earle má peknú tváričku.  (Zdroj: Instagram)

Roxy Earle má oblé krivy, za ktoré sa nehanbí.
Zobraziť galériu (15)
Roxy Earle má oblé krivy, za ktoré sa nehanbí.  (Zdroj: Instagram)

Roxy Earle sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou, no žne už úspechy aj ako modelka.
Zobraziť galériu (15)
Roxy Earle sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou, no žne už úspechy aj ako modelka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley GrahamRoxy Earle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu