Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fľakatá modelka ukázala (ne)dokonalé telo: Takto vyzerá v bikinách!

Winnie Harlow Zobraziť galériu (13)
Winnie Harlow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Odhodila šaty! Winnie Harlow (22) je krásnym príkladom toho, že človek môže byť úspešný, hoci nie je dokonalý. V detstve bola kvôli chorobe s názvom vitiligo šikanovaná, no aj napriek tomu sa jej podrilo stať úspešnou modelkou. Nevyhýba sa sexi outfitom a v týchto dňoch sa ukázala svetu aj v úsporných plavkách.

Winnie Harlow, rodáčka z Toronta, nemala ľahké detstvo. Kvôli kožným problémom sa jej spolužiaci vysmievali a musela často meniť školu. Brunetka sa rokmi so svojím nedostatkom vyrovnala. V roku 2011 zverejnila na youtube video, v ktorom otvorene hovorila o chorobe vitiligo.

O tri roky neskôr si nezvyčajnú brunetku všimla na instagrme aj Tyra Banks. Nasledovala jej účasť v americkej šou Hľadá sa supermodelka. Dnes má Winnie na konte množstvo módnych prehliadok, reklamných kampaní a pózovala pre viaceré známe magazíny. 

V médiách sa v poslednom čase skloňuje jej meno v súvislosti s pilotom F1 - Lewisom Hamiltonom. Všetko nasvedčuje tomu, že je netradičnou modelkou očarený. A nielen on, ale aj množstvo fanúšikov, ktorým svoje dokonalé krivky najnovšie predviedla v bikinách. 

Winnie Harlow
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Winnie Harlow
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Winnie Harlow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu