Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aj veľká riť vie očariť! Túto »buchtu« na pláži nik neprehliadne

Iskra Lawrence Zobraziť galériu (9)
Iskra Lawrence (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Svoje obliny nemieni skrývať! Plus size modelky sa v súčasnosti tešia slušnej obľube. Skvelou kariérou sa môže pochváliť napríklad Ashley Graham (30), ktorej dýchajú na krk ďalšie krásky s väčšou konfekčnou veľkosťou. Spomenúť možno Angličanku menom Iskra Lawrence (27). Tá si momentálne užíva chvíle oddychu na Miami, kde neušla pozornosti paparazzov. No, nečudo!

Nedokonalá, a predsa obdivovaná! Rok 2017 bol pre Angličanku Iskru Lawrence mimoriadne úspešný. Stala sa známou za hranicami rodnej krajiny, debutovala na New York Fashion Week-u a narástol aj počet jej fanúšikov na sociálnych sieťach.

O oblej plavovláske je známe, že je proti retuši a grafickým úpravám. A tak, kým mnohé hviezdy si takýmto spôsobom dopomáhajú k dokonalosti, Iskra svoje mocné stehná, faldíky i celulitídu hrdo vystavuje na obdiv.  

Urobila tak aj v týchto dňoch, keď počas šantenia na pláži pózovala bulvárnym fotografom. Tým sa ju podarilo zvečniť v dvojdielnych plavkách a zo všetkých strán. Čo poviete na jej postavu? 

FOTO kyprého zadku plus size modelky Iskry Lawrence nájdete v GALÉRII>> 

Iskra Lawrence je na svoje obliny hrdá.
Zobraziť galériu (9)
Iskra Lawrence je na svoje obliny hrdá.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Iskra Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu