Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexbomba na pláži s deťmi: Pretŕčala holé melóny!

Katie Price Zobraziť galériu (7)
Katie Price (Zdroj: profimedia.sk)

MALEDIVY - Nemá problém! Katie Price (38) nikdy nepatrila medzi hanblivky a svoje vylepšené prednosti pretŕča už od nepamäti. Nič sa na tom nezmenilo ani teraz, keď je päťnásobnou matkou. Dokazujú to fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom. Tí sexbombu z Británie načapali počas dovolenky, keď sa slnila hore bez.

Ako sme vás na topkách už informovali, Katie Price si momentálne užíva luxusnú dovolenku. Spoločnosť jej robí partner a päť ratolestí - synovia Harvey (14), Junior (11), dcéra Princess (9), syn Jett (3) a najmladšia dcérka Bunny (2). Veľká rodina si chvíle oddychu vychutnáva a náladu im nepokazia ani prítomní paparazzi.

Tí na nich striehli aj vo chvíli, keď Katie pobehovala po pláži len v miniatúrnych nohavičkách. Nielen jej deťom a prítomným dovolenkárom sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej extrémne veľké holé prsia a výrazné jazvy pod nimi.

Katie podstúpila minulý rok už ôsmu operáciu pŕs. Aktuálne nosí veľkosť 32 GG. V rozhovoroch sa netajila tým, že keď mala vnady menšie, tak bol jej najstarší syn Harvey nešťastný. „Mám ťa rád s veľkými prsiami. A moji kamaráti si mysia, že si pekná práve kvôli nim,” poznamenal vtedy dospievajúci chlapec.

Katie Price pobehovala po pláži hore bez.
Zobraziť galériu (7)
Katie Price pobehovala po pláži hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu