Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Niekdajší sexidol ohúri aj dnes: Rokmi sa vôbec nezmenil!

Peter Andre Zobraziť galériu (7)
Peter Andre (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Stále v skvelej kondícii! K hitom 90. rokov patrí nepochybne aj skladba Mysterious Girl, ktorej interprétom bol Peter Andre. Ten v klipe hrdo ukazoval svoje svalnaté telo. Dnes má 44 rokov, o svoj zovňajšok sa príkladne stará a pohľad na neho ulahodí oku nejednej ženy. Pozrite!

Sladký úsmev, svaly, a pekáč buchiet na bruchu! To boli zbrane, ktorými sa spevákovi Petrovi Andre podarilo v 90. rokoch uspieť. Fanúšičky ohúril viac zjavom, než spevom. A hoci jeho sláva postupne upadla, nevyzerá vôbec zle. 

Peter má okrem speváckej kariéry na konte aj účinkovanie vo viacerých reality šou. Stránky bulváru pravidelne plnil vďaka manželstvu so sexbombou Katie Price, s ktorou má dve ratolesti. V roku 2009 sa dvojica rozviedla. Svalnáč zbalil študentku medicíny, ktorá je od neho o 16 rokov mladšia a porodila mu dievčatko a syna. 

Keďže má Peter početnú rodinku a spev mu príliš nevynáša, nemá problém prijať aj účinkovanie v reklamách. Spomenúť možno spot na jogurt, kde sa dokonca pýši telom, o ktoré sa aj s pribúdajúcimi rokmi stará. 

Peter Andre sa môže aj dnes pokojne promenádovať hore bez.
Zobraziť galériu (7)
Peter Andre sa môže aj dnes pokojne promenádovať hore bez.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Pripomeňte si hit Mysterious Girl. 

Viac o téme: Peter Andre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu