Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Striptíz promi maminy: Pred kamerou skončila s holým zadkom!

Katie Price je päťnásobnou maminou, no radšej sa prezentuje ako sexbomba. Zobraziť galériu (10)
Katie Price je päťnásobnou maminou, no radšej sa prezentuje ako sexbomba. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - S vyzliekaním nemala nikdy problém! Reč je o Katie Price (39), ktorá pod prezývkou Jordan odštartovala kariéru ako dievča z tretej stránky novín, kde predvádzala svoje nahé krivky. A hoci blondínke pribudli roky a je dnes päťnásobnou mamičkou, v Evinom rúchu sa pretŕča veľmi rada. A pri každej možnej príležitosti.

Katie Price je veľmi rada stredobodom pozornosti. A po rokoch pôsobenia v šoubiznise aj vie, ako si ju zabezpečiť. Najnovšie sa postarala o rozruch, keď prostredníctvom sociálnych sietí zverejnila video, v rámci ktorého zo seba zhadzuje oblečenie.  

Blondínka tak urobila pred nakrúcaním relácie Loose Women. Okrem toho, že sa s fanúšikmi podelila o zábery z príprav vizáže, pridala aj také, kde sa provokatívne vyzlieka. Jej priaznivci sa vďaka tomu mohli presvedčiť, že Katie nezvykne nosiť podprsenku a spoločne s nohavicami si šikovne stiahla aj nohavičky.

Katie sa chváli aj novou reality šou s názvom My Crazy Life. Jej manžel Kieran Hayler sa netají tým, že pri jej sledovaní bol chvíľkami zdesený. Katie napríklad pred kamerami ukázala svojím deťom akty z čias, keď si hovorila Jordan. Čo myslíte, budú mať deti tejto sexbomby pochopenie pre to, že sa ich mamina takto pretŕčala?

Zábery z toho, ako sa Katie Price vyzliekala pred kamerou, nájdete v GALÉRII>>

   

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu