Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Mužovi vyrazil dych pohľad na hýbajúce sa nohavice: V duchov verím, ale toto bolo veľa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Muž zachytil na video niečo zvláštne. Jeho odložené nohavice sa začali bezdôvodne hýbať. Zdesenie a strach, ktoré v ten okamih zažíval, opísal vlastnými slovami. Rozumné vysvetlenie podľa jeho slov neexistuje. Ide vraj o duchov.

Antony Dunleavy bol doma sám, keď prišlo k momentu, ktorý mu zobral posledné slovo a nahnal strach. Všimol si totiž, ako sa jeho odložené nohavice začali z ničoho nič hýbať. Priznal, že bol naozaj vydesený. Jediné, načo sa zmohol, bolo začať natáčať.

"Hľadal som prievan. Nenašiel som žiadne okno otvorené. Žiadne kúrenie, nič," vysvetlil Antony. Nohavice si prehodil na operadlo sedačky po tom, čo prišiel domov. "Boli v takej polohe, že obe nohy boli v rovnakej dĺžke. Jedna sa hýbala, druhá vôbec," uviedol.

Antony Dunleavy
Zobraziť galériu (2)
Antony Dunleavy  (Zdroj: facebook/Antony Dunleavy)

Za normálnych okolností chodí v piatok na pivo. Tentokrát ale ostal doma. "Bol som v dome sám. Normálne by som v piatok trávil večer v krčme. Ale teraz som bol úplne triezvy." Antony tvrdí, že je obdarený šiestym zmyslom a v duchov verí. Nestalo sa to prvýkrát. Už pred tým počul škrabanie. Trvá ale na tom, že toto bola najpodivnejšia vec, aká sa mu kedy stala. Bodku za všetkým dal okamih, keď len tak do vzduchu položil otázku: "Keď som sa opýtal, či tu niekto je, nohavica sa takmer zastavila. To ma vydesilo," priznáva.

Bizarná FOTO detského spánku, opatrovateľka skamenela od strachu: Mám zavolať exorcistu?

Chlap, nechlap. Antony išiel do postele za prítomnosti rozsvietených svetiel. "V skutočnosti ma to vôbec nevystrašilo, pretože verím v posmrtný život. I napriek tomu som si v noci nechal pri posteli zasvietenú lampu." 

Viac o téme: DuchNohaviceZážitok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu