Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšie dievčatko (†2) zomrelo v rozhorúčenom aute: Na parkovisku pred nemocnicou!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

SALISBURY - Ďalšia neuveriteľná tragédia. V rozhorúčenom aute zahynulo 2-ročné dievčatko. Zarážajúce je, že zomrelo v aute na parkovisku medicínskeho centra. Ide už o tretie dieťatko, čo takto odišlo zo sveta tento rok v Severnej Karolíne.

Polícia uviedla, že matka išlo vo štvrtok ráno o 7:55 do práce. Je zamestnaná v medicínskom centre Hefner VA Medical Center. Vystúpila zo svojho čieneho chevroletu, pričom dievčatko ostalo na zadnom sedadel. Náhodný okoloidúci dieťatko spozoroval až o 4:37 hodine popoludní. Zalarmoval políciu. Muži zákona okno rozbili, no dieťatku už nebolo pomoci. 

Polícia mená kvôli citlivosti prípadu nezverejnila. Zatiaľ nie je známe ani to, či už bolo vznesené obvinenie. Na prípad dohliada štátny zástupca. "V Salisbury sme všetci ako jedna rodina. Chceme vyjadriť najhlbšiu sústrasť všetkým tým, ktorí trpia touto stratou," povedal hovorca medicínskeho centra Marlous Black pre salisburypost.com. Dodal, že stále prebieha vyšetrovanie a s políciou úzko spolupracujú.  


Prečítajte si aj:

Hrozivá smrť dievčatka (†2): Matka ho nechala v rozpálenom aute, myslela si, že je v škôlke


Vnútorná teplota v aute mohla byť podľa riaditeľky Centra pre prevenciu úrazov Janice Williamsová až 50 stupňov Celzia. "Deti sú malé a majú tenšie kožu. Oni podľahnú teple rýchlejšie," povedala. V horúcom počasí prestávajú detičkám fungovať hlavné orgány. 

Tento rok zomrelo v rozhorúčenom aute v Amerike až 37 detí. Williamsová povedala, že 54 percent detí zabudne v autách osoba, ktorá je za ne zodpovedná, v 29 percentách prípadov zomrú deti po tom, čo sa do auta zatvoria pri hre a nemôžu sa z neho dostať.  

 

 

 

 

Viac o téme: AutoDieťaTragédiaSalisbury
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu