Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hororový prípad so šťastným koncom: Bábätko na FOTO prežilo strašné muky, vytiahli ho z hrobu

Aidinov anjel strážny musel mať nezlomnú silu vôle. Zobraziť galériu (2)
Aidinov anjel strážny musel mať nezlomnú silu vôle. (Zdroj: Profimedia)

KHON KAEN - Nechcené dieťatko na fotografii sa druhýkrát narodilo. Predtým, ako ho matka pochovala zaživa, sa ho pokúsila ubodať na smrť. Od utrpenia ho mohol zachrániť len zázrak. Znie to neuveriteľne, ale chlapček odsúdený na smrť je dnes živý a zdravý.

Nad prípadom thajského novorodenca Aidina z februára 2016 žasne celý svet. Matka, ktorá svojho syna nechcela, zvolila ten najhorší spôsob, ako sa ho pár dní po pôrode zbaviť. Na telíčku mu spôsobila 14 bodných rán a potom ho zahrabala do plytkého hrobu v domnienke, že je jeho osud spečatený.

Najdesivejší okamih jej života: Snúbenicu (34) pochoval zaživa, nechtami sa vyškriabala z hrobu

Našťastie, neďaleko hrobu onedlho prechádzal miestny pastier Kachit Krongyut s dobytkom, ktorý si všimol, že zo zeme spod stromu vytŕča malá nožička. K miestu ho prilákal aj detský krik. Muž okamžite pochopil, že musí konať. Bleskurýchlo začal rukami odhrabávať zem a postaral sa o prevoz zraneného novorodenca do nemocnice. „Najprv som si pomyslel, že niekto pochoval svojho domáceho maznáčika, ale potom som si všimol detskú nohu,“ opísal médiám pastier, ktorý našiel dieťa pochované tvárou dolu.

Adoptoval ho švédsky pár

Napriek hrôzostrašným zraneniam chlapček akoby zázrakom nevykrvácal, čo lekári pripisujú tlaku pôdu, ktorou bol obklopený. Novorodenca bojujúceho o život lekári zachránili. Po vyliečení sa dostal do sirotinca, kde sa naňho usmialo šťastie. Utrápené batoľa sa rozhodol adoptovať švédsky pár.

Podľa zamestnancov sirotinca bude Aidin z provincie Khon Kaen v dobrých rukách a ako odmena za strasti ho konečne čaká pohodlný život. Za pokus o jeho vraždu je pravdepodobne zodpovedná 42-ročná miestna žena, Aidinova matka, po ktorej teraz polícia pátra.

Hororový prípad so šťastným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: NovorodenecPohreb zaživaAidin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu