Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exministra vytočila Matovičova rada Ficovi do nemocnice: Neudržal sa, prešiel do protiútoku

Martin Glváč Zobraziť galériu (3)
Martin Glváč (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nedarujú si nič ani na Facebooku. Igor Matovič je tŕňom v oku smerákom. Po tom, čo si dovolil poslať Ficovi ironickú radu nemocnice, reakcia na seba nenechala dlho čakať. "Zhostil" sa jej bývalý minister obrany.

Šéf Obyčajných ľudí napísal v piatok štipľavú poznámku na svojom Facebooku. Robertovi Ficovi, ktorý leží po operácii srdca v nemocnici, poslal svoju radu, aby už v politike skončil. Keďže má Fico zarobené podľa Matoviča, pomohol by jeho koniec aj jemu aj Slovensku. To však zrejme nemal robiť. Teda aspoň podľa Martina Glváča.

Exministra vytočila Matovičova rada
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Glváča to nenechalo chladným a na Matoviča zareagoval svojsky. "Nuž, len hyena jeho typu môže takto reagovať," napísal súčasný podpredseda parlamentu. Politik vidí za jeho "radou" Ficovi frustráciu z politiky. "Frustrácia pána Matoviča z toho, že keď skončí toto bolebné obdobie, bude v politike 10 rokov a nič okrem klamstiev a nadávok za ním neostane, je obrovská."

Exministra vytočila Matovičova rada
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

A na záver dodal, že Matovič sa správa ako zviera. "Ale ani toto ho neoprávňuje správať sa ako zviera!", zakončil exminister obrany svoj odkaz pre Matoviča.

Viac o téme: PoliticiPoslanec Martin Glváč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu