Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský politický lazaret stále rastie: Ďalší dvaja smeráci v nemocnici, náhly kolaps!

Anton Martvoň Zobraziť galériu (3)
Anton Martvoň (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ďalší politik skončil v nemocnici. Po Ficovi a Dankovi sa zdravotné problémy ozvali aj u bývalého poslanca parlamentu za Smer. S ťažkosťami skončil na poliklinike s infúziami a röntgenom krčnej chrbtice.

Prekliatie vládnej koalície? Pýta sa na Facebooku exposlanec za Smer Anton Martvoň. "Ešte aj ja som dnes (včera - pozn. red.) na poliklinike na infúzii a na RTG krčnej chrbtice," napísal s tým, že to nie je nič komplikované.

Dodal, že ho čaká ešte zopár vyšetrení. Kvôli zdravotným problémom museli operovať aj premiéra Roberta Fica či predsedu parlamentu Andreja Danka. Ako aj dvaja najvyšší ústavní činitelia, tak aj Martvoň bude musieť trochu spomaliť pracovné tempo. "Treba ubrať z plynu a spomaliť," priznal Martvoň.

 

Slovenský politický lazaret stále
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

Zaujímavé je, podotkol smerák, že opozíciu zdravotné patálie obchádzajú. "Zdá sa, že opozíciu zdravotné problémy zďaleka obchádzajú. Asi kvôli zdraviu je lepšie byť v parlamente v opozícii," zamyslel sa exposlanec s tým, že "ale iba na chvíľu". Na záver si povzdychol, že človek naozaj nikdy nevie, čo ho čaká. "Človek fakt nevie, že čo ho čaká, keď sa ráno zobudí a či vôbec stane z postele."

Zaujímavé je, že zdravotné problémy mal aj Ficov bývalý hovorca a teraz štátny tajomník na ministerstve školstva, Erik Tomáš. Deň pred hospitalizáciou Roberta Fica ho museli odviesť na Kramáre. Informovala TV Markíza. Pri cvičení v telocvični ho seklo v krížoch a tak musel na infúzie.

Robert Fico s Erikom Tomášom
Zobraziť galériu (3)
Robert Fico s Erikom Tomášom  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: NemocnicaInfúzieSmerAnton Martvoň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu